Bevestigingsankers (508)

Met bevestigingsankers bevestig je bouwdelen veilig en vast aan beton. Hieronder vind je het volledige aanbod bevestigingsankers van GYZS, zoals schroefankers, keilbouten, koppelbussen en meer.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 15

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 15

Bevestigingsankers kopen

Als online bouwexpert kunnen wij van GYZS alleen maar bevestigen dat bevestigingsankers essentieel zijn in de bouw, zeker wanneer een bevestiging supersterk en -stevig moet zijn. Veel technische professionals, maar ook serieuze handige Harries en Henriettes, gaan voor anker bij GYZS om bevestigingsankers in te slaan. Waarom ze dat doen? Dat heeft deels te maken met de scherpe prijzen die we hanteren, en deels met het flinke assortiment dat we hebben. Kijk maar eens bij alle soorten bevestigingsankers we hebben:


Benieuwd naar de verschillen tussen deze soorten bevestigingsankers? Bekijk dan de (beknopte) uitleg hieronder. Heb je nu al een brandende vraag over een van de producten hierboven en kan je niet wachten? Gooi dan een lijntje uit bij onze klantenservice. Je krijgt ze te pakken via Whatsapp, telefoon of e-mail.

[Bel 0224 212 026] [Mail klantenservice@gyzs.nl]

Ons aanbod bevestigingsankers

Zoals we al zeiden: bevestigingsankers zijn er in allerlei verschillende soorten. Om een beetje het overzicht te bewaren, geven we je een kort, handig overzicht van alle typen.

Afsluitdoppen

Niet zozeer een bevestigingsanker, maar wel een belangrijk middel om vuil, vocht en betonwater te weren: afsluitdoppen. Hiermee voorkom je een hoop ellende wanneer je bevestigingsankers plaatst.

Betonschroefhulzen

Een betonschroefhuls is een soort bevestigingsanker dat je gebruikt wanneer je leidingwerk, kabelgoten, balken of sprinklersystemen aanlegt in beton.

Doorsteekankers

Doorsteekankers zijn bevestigingsankers voor de zwaarste belasting. Ze zijn geschikt om bevestigingen te maken in gescheurd beton. Je boort door het te bevestigen materiaal heen om deze bevestigingsankers te plaatsen. Vandaar het woord ‘doorsteken’.

Keilbouten

Dit type bevestigingsanker is bedoeld om zware dingen aan op te hangen. Om hem te monteren, draai je een keilbout diep in de muur. Door hem aan te draaien, trekt de tapse bout de keilbout aan de achterkant naar buiten. Zo komt hij letterlijk muurvast te zitten en heb je een supersterk bevestigingsanker.

Koppelbussen

Koppelbussen zijn hulpmiddelen voor bevestigingsankers om twee draadeinden met elkaar te kunnen verbinden en om afstand te houden.

Schroefankers

Voor een middelzware belasting gebruik je schroefankers. Deze bevestigingsankers zijn geschikt voor beton en steen en zijn beschikbaar met verschillende koppen, zoals cilinders en zeskanten.Zoek je bevestiging? Ga voor anker bij GYZS!

Hopelijk heb je zo een beetje een idee van ons grote aanbod bevestigingsankers en ook van wat je precies nodig hebt voor jouw klus. Is dat laatste nog compleet onduidelijk? Geen nood: onze helpdesk denkt graag met je mee en voorzien je van het beste advies. Stuur ze een appje, of doe het traditioneel via telefoon of e-mail.

[Bel 0224 212 026] [Mail klantenservice@gyzs.nl]