Schroeven (4137)

Schroeven zijn tegenwoordig het meest gebruikte middel om 2 voorwerpen met elkaar te verbinden. Mede doordat er zoveel verschillende soorten en maten schroeven bestaan is voor bijna elk verbinding een geschikte schroef te vinden. Dit grote aanbod maakt het niet altijd makkelijk om de juiste soort te kiezen, maar bij GYZS zijn we je altijd graag van dienst om te vinden wat je zoekt.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 118

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 118

Schroeven

Schroeven kopen

Mocht u hulp nodig hebben met het vinden van de juiste schroeven dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord. Indien het product op voorraad is en voor 16:30 besteld is worden de schroeven dezelfde dag nog verzonden.

Soorten schroeven

Er zijn veel verschillende soorten schroeven, ieder met zijn voor- en nadelen.

 Spaanplaatschroeven

Spaanplaatschroeven

Een spaanplaatschroef staat ook wel bekend als een universele schroef. Het is de meest gebruikte schroef voor vrijwel alle houtsoorten maar vooral voor plaatmateriaal zoals spaanplaat en multiplex. Ze hebben een dunne schacht, een diepe scherpe draad en een scherpe punt.


 Snelbouwschroeven

Snelbouwschroeven

Snelbouwschroeven staan bij de meeste mensen bekend als gipsplaatschroeven, en dit is dan ook de meest gebruikte toepassing. Het monteren van gipsplaten op een houten of stalen constructie. Deze schroeven hebben een scherpe punt zodat je niet voor hoeft te boren maar ze hebben geen scherpe, snijdende randen zodat ze veilig om mee te werken zijn. Een van de belangrijkste eigenschappen is dat ze zwart gefosfateerd of gecoat zijn, zodat ze niet gaan roesten als er overheen gestuct wordt. Snelbouwschroeven zijn met een grove draad en een fijne draad verkrijgbaar. De fijne zijn vooral geschikt voor metalen onderconstructies, de grove voor houten constructies.


Materiaal

Ons assortiment schroeven kent een aantal verschillende materialen.

RVS schroevenTijdens de productie van roestvaststaal wordt er 11-12% chroom aan het ijzer toegevoegd. In contact met zuurstof vormt er een chroomoxide laag aan het oppervlak waardoor het materiaal beschermt is tegen corrosie.

Verzinkte schroevenGegalvaniseerd staal is staal met een zinklaag. Deze zinklaag beschermt het staal tegen corrosie.

Messing schroevenMessing is een legering van koper en zink. Messing is ook goed bestand tegen water en corrosie waardoor schroeven van dit materiaal ook goed geschikt zijn voor buitengebruik

Merken schroeven

Wij bieden een breed aanbod aan merken voor ons assortiment schroeven. Hier een kleine opsomming van onze topmerken:

Spax schroevenSPAX heeft een lange en rijke historie, die al twee eeuwen teruggaat. SPAX staat garant voor degelijke kwaliteit, wat nog benadrukt wordt door het officiele „Made in Germany“ – TÜV-certificaat.

Heco schroevenHeco, ook wel Heco Schrauben genoemd, is een Duits bedrijf dat al 130 jaar staat voor innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten. Het is een familiebedrijf met een lange traditie. Hun kracht is het gedurende jaren opgebouwde know-how in productie en een overtuigend kwaliteitsbewustzijn. Unieke pluspunten van Heco schroeven zijn o.a. GripFit, dit is HECO-Drive voor het werken met één hand. Zelfs RVS schroeven worden veilig op het bit vastgeklemd, en MagicClose, de gepatenteerde voldraad die houten onderdelen spleetvrij samentrekt zonder voorspannen.
Het merk Woodies staat onder andere bekend om een groot assortiment in tellerkopschroeven. Deze schroeven zijn zeer geschikt voor de bevestiging van zwaardere houtconstructies en zijn zonder voorboren toepasbaar in bijna iedere houtsoort Daarmee worden ze sinds enkele jaren gezien als de ideale vervanger voor de traditionele houtdraadbouten en slotbouten.