Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Moersleutels verstelbaar bij GYZS.nl (26)

Een bahco / bahco sleutel kun je bij Gyzs.nl voordelig aanschaffen. Deze zijn ook wel bekend onder de naam moersleutel en verstelbare moersleutel. Het assortiment in deze categorie is groot en dat houdt in dat je geen moeite zal hebben om een moersleutel te vinden die bij de klus past. Ben je van plan om deze bij meerdere klussen te gebruiken dan is het aan te raden dan is het goed om voor het verstelbare model te kiezen. Deze kun je bij iedere moer gebruiken. De sleutel wordt naar de juiste maat gedraaid en vervolgens kun je deze losdraaien. Door het ergonomische design zal dit een fluitje van een cent zijn. Er hoeft in de meeste gevallen helemaal niet veel kracht gezet te worden om de moer los te draaien.

Wanneer je de sleutels in deze categorie bekijkt dan zie je dat er modellen zijn die verschillende varianten hebben. Dit betekent dat het model in meerdere maten leverbaar is. Klik je de sleutel aan waar meerdere varianten van beschikbaar zijn dan zie je direct welke maten dit zijn. Bij de maat staan dan ook direct de levertijd en de prijs aangegeven. Wij hebben het geprobeerd zo makkelijk mogelijk te maken. Het zal dan ook geen probleem zijn om de juiste maat te bestellen. Heb je hier wel moeite mee dan staat onze klantenservice voor je klaar. Wij zijn op meerdere manieren te bereiken en dit kan ook per chat. Bij ons op de website stel je dan de vraag en je zal direct antwoord krijgen.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Moersleutels verstelbaar

Sneller de juiste maat bahco verstelbare moersleutel vinden

Wil je op een nog eenvoudigere manier de juiste maat vinden dan kun je aan de linkerzijde kijken. Daar zie je meerdere mogelijkheden om te filteren. Het is daar mogelijk om de maat in millimeter aan te klikken. Kies je daar de juiste maat dan zie je alleen de bahco's en de verstelbare moersleutels met die maat in beeld staan. Je hoeft dan niet eerst alle sleutels aan te klikken om de juiste maat te vinden. Het is niet alleen mogelijk om op specificaties van de sleutel te filteren maar ook op de prijs. Dit maakt het mogelijk om makkelijker de juiste sleutel binnen je budget te vinden. Ook dit kan worden gedaan aan de linkerzijde van het scherm.

De bahco's en de moersleutels zijn natuurlijk niet de enige sleutels die er bij Gyzs.nl te bestellen zijn. Ons aangebod is groot en wij bieden ook onder andere de kniesleutels aan. Neem maar eens een kijkje op de rest van onze website. Dan zal je zien dat er nog veel meer interessante producten te bestellen zijn. Deze zijn uiteraard net als de moersleutels van hoge kwaliteit en worden ook snel geleverd. Zoals je van Gyzs.nl gewend bent betaal je niet te veel. Al onze producten hebben daarbij ook nog eens een zeer goede garantie. Mocht er iets niet goed werken aan het product dan neem je contact op en dan lossen wij het voor je op.