Draadnagels (251)

Een draadnagel is een bevestigingsmiddel waarmee u twee of meer stukken hout met elkaar kunt verbinden. Bij GYZS.nl bent u op het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment draadnagels van verschillende topmerken.

Draadnagels kopen

Mocht u er niet uitkomen dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord. Indien de draadnagel op voorraad is en vóór 16:30 besteld is wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Toepassing & Model

Met draadnagels kunt u twee of meer stukken hout met elkaar verbinden. Deze nagels worden met een hamer of een spijkermachine in het hout gedreven.

Een draadnagel is te verkrijgen in verschillende kopvormen, namelijk: bombékop, platkop en verlorenkop.
Een bombé kop is vooral geschikt voor buiten betimmeringen, zoals gevelplaten.
De draadnagel met een platte kop heeft een grotere uittrekweerstand dan de 2 andere modellen. Dit komt doordat de kop op het hout ligt.
Als laatste is er nog de verloren kop, deze wordt vooral gebruikt voor toepassingen die nadien onzichtbaar moeten worden weggewerkt met plamuur.

Bewerkingen

Ons assortiment draadnagels kent verschillende bewerkingen.
De bewerking blank is onbewerkt staal. Het nadeel hiervan is dat het staal niet corrosiebestendig is.
Messing is een legering van koper en zink. Het percentage zink dat in het product zit varieert erg van 5% tot wel 45%. Het materiaal messing heeft als eigenschap zijn hardheid. Dit betekent dat het vervormen van het materiaal erg onwaarschijnlijk is waardoor het product dus erg duurzaam is.
Draadnagels van roestvaststaal (rvs) is een aparte vorm staal die corrosie bestendig is. Dit wordt behaald door tijdens de productie 11-12% chroom aan het ijzer toe te voegen. Als het staal daarna in contact komt met zuurstof vormt er een chroomoxide laag aan het oppervlak dat het staal beschermt tegen roest.
Verzinkte draadnagels zijn na de productie van het staal in een zinkbad gegaan. Hierdoor komt er een klein laagje zink op het staal waardoor het beschermd wordt tegen roest.

Aanbod

Het assortiment draadnagels heeft verschillende topmerken. Wij verkopen de meeste draadnagels van de merken: HJZ, Hoenderdaal en Kelfort
De mensen van HJZ streven naar perfectie waarbij er innovatief en milieu-bewust gewerkt wordt. Dit uit zich onder meer door de bestaande producten steeds te verbeteren alsmede het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit in nauwe samenwerking met en in opdracht van de diverse opdrachtgevers. Vinden de producten hun weg naar zowel gebruikers in de bouw als in de industrie. Mede hierdoor is de naam "HJZ" al vele jaren bekend als een A-merk in zowel binnen- als buitenland. Het merk Hoenderdaal bestaat al sinds 1966 en heeft dus een lange geschiedenis achter zich. Ze zijn speciaal gericht op bevestigingsmaterialen en behoren tot de top in dit gebied.
Kelfort beschikt over een zeer ruim assortiment aan artikelen voor de vakman in bouw en techniek. Kelfort is het absolute totaalmerk. De artikelen worden afgenomen bij gerenommeerde A-merk leveranciers, waarbij de beste prijs/kwaliteitsverhouding wordt gegarandeerd.