Bouwradio's (28)

Verbeter de sfeer en productiviteit met een stevige bouwradio. Hard werken gaat een stuk lekkerder met een lekker potje arbeidsvitaminen. Die vitaminen moeten natuurlijk wel goed klinken. Bekijk onze prachtig klinkende, robuuste bouwradio’s hier: Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Bouwradio kopen

Of je nu een als meubelmaker aan de slag gaat met een nieuwe eettafel in je werkplaats, of als aannemer op locatie een dakkapel moet plaatsen, een lekker muziekje mag eigenlijk niet ontbreken. Voor iedere professional is een bouwradio een essentieel stuk elektrisch gereedschap. En omdat je werkt op een plek waar stof rond waait, het een en ander kan omvallen of omdat je je hele inventaris mobiel moet zijn, moet een bouwradio ook tegen een stootje kunnen. De meesten die zoeken naar een stevige radio die ook nog eens goed klinkt, komen als snel uit bij een Makita bouwradio, Bosch bouwradio of eentje van PerfectPro. Hierboven bekijk je ons grote assortiment.

Heb je vragen over onze bouwradio’s? Kom dan snel in de lucht en vraag het onze helpdesk via WhatsApp, telefoon of mail.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]

  • Bouw een feestje tijdens het bouwen
  • Verkrijgbaar in het klein en groot
  • Stevig gebouwd en krachtig, helder geluid


Onze bouwradio’s

Bij Gyzs.nl heb je een flinke keuze in diverse bouwradio’s. Als je veelal op grote bouwplaatsen werkt, heb je misschien wat meer volume nodig. Dan moet je een maatje groter. Werk je vooral in kleinere ruimtes of hoeft het allemaal niet zo hard? Dan is een kleiner model misschien beter voor jou.

De bekendere bouwmerken, zoals Makita en Bosch, hebben allemaal hun eigen bouwradio. Die vind je vanzelfsprekend in onze webshop. Daarnaast zijn er merken die zich specifiek gespecialiseerd hebben in enkel bouwradio’s. PerfectPro is hier een perfect voorbeeld van. Hieronder vind je een klein overzicht van de meest voorkomende merken van bouwradio’s.

Makita bouwradio

Makita is natuurlijk een gevestigde naam in de bouwwereld wanneer het gaat om elektrisch gereedschap, en hun bouwradio’s zijn daar geen uitzondering in. Makita bouwradio’s werken op netstroom, maar vaak ook op de accu’s die je gebruikt voor hun elektrische gereedschap. Ideaal dus wanneer je al Makita gereedschap hebt en vaak op locatie werkt waar niet altijd netstroom aanwezig is.

Bosch bouwradio

De grote concurrent van Makita, Bosch, kan natuurlijk niet achterblijven met zijn bouwradio’s. Ze bieden diverse modellen met functionaliteiten als Bluetooth en een AUX-aansluiting, bovendien kan je met één smartphone meerdere Bosch radio’s ter plekke aansturen voor een groots geluid. Ook de Bosch bouwradio kan draaien op de accu’s die horen bij dit merk.

Bouwradio PerfectPro

PerfectPro is een merk dat zich enkel richt op het maken van bouwradio’s. Het van origine Nederlandse merkt maakt bouwradio’s in diverse soorten en maten en staat bekend om de hoge afwerkingskwaliteit, uitstekende geluidskwaliteit en schokbestendigheid. Van kleine, handzame radio’s die je in een borstzak kwijt kunt tot een flinke boombox waarmee je de vrijdagmiddagborrel in vuur en vlam zet, met een PerfectPro Bouwradio zit je altijd goed.

Een bouwradio met..

Een bouwradio is al lang niet meer een radiootje met blikkerig geluid met een beperkte ontvangst van FM radiostations. Ze zijn meegegaan met hun tijd en hebben allerlei moderne kenmerken die we ook terugvinden in onze stereo’s thuis of in de auto. De belangrijkste zetten we hieronder voor je op een rij.

Bluetooth

Met bluetooth maak je een draadloze verbinding op korte afstand tussen apparaten. Heb je Bluetooth op je bouwradio? Dan is dat ideaal om muziek te streamen van je telefoon. Zo heb je geen gedoe meer met losse kabeltjes of dat je je telefoon op een onveilige plek moet leggen.

Accu

Veel bouwradio’s die we verkopen werken zowel op netstroom als op de accu’s van de corresponderende merken. De bouwradio’s van onder andere Makita en Bosch kun je laten werken op de accu’s waarmee je ook werkt met het elektrische gereedschap van die merken. Ideaal wanneer je veel werkt op bouwplaatsen waar niet altijd netstroom voorhanden is.

DAB+

DAB staat voor digital audio broadcasting en wordt al jarenlang gepromoot als het nieuwe, betere alternatief voor analoge radiosignalen. Het zorgt voor storingsvrije ontvangst, er zijn meer zenders mogelijk en de geluidskwaliteit is vele malen beter dan bij een FM radio. Met een DAB+ bouwradio kies je dan ook voor een toekomstbestendige bouwradio die bovendien beter klinkt.

Gyzs.nl, dé online bouwmarkt

Bouwradio aangesloten? Check. Favoriete playlist gevonden? Yes? Aan de slag dan maar! Of mis je nog wat? Niet getreurd, Gyzs.nl heeft namelijk nog veel meer dan enkel bouwradio’s. We hebben een complete keuze aan bouwmaterialen zodat je een succesvol kwaliteitsproject kan neerzetten. Kijk maar eens bij:Contact opnemen

Weet je al precies welke bouwradio je wilt kopen of wil je graag eerst nog wat advies aanhoren? Onze helden van de helpdesk zitten op dezelfde golflengte en helpen je graag met het vinden van de perfecte bouwradio. Stem af op WhatsApp, telefoon of mail.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]