Gutsen (20)

Een guts is een gootvormige beitel waarmee je materialen als hout en linoleum wegsteekt. Gyzs.nl verkoopt veel verschillende soorten gutsen, uiteraard ook in sets.
Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Guts kopen

Gyzs levert meer dan 60.000 artikelen voor de bouw, met professionele service en garantievoorwaarden. Meer dan 20.000 producten leveren we uit eigen voorraad de volgende werkdag in heel Nederland en België. U kunt bij ons makkelijk bestellen met verschillende betalingsmethodes waaronder betaling op rekening voor zakelijke klanten.

Bekijk onze nieuwste gutsen

GYZS.nl probeert u op het gebied van gutsen een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. De nieuwste artikelen zijn op het moment:

Bahco - 422P - vermetguts - 6x158 mm - 180 gram
Bahco - 422P - vermetguts - 10x158 mm - 190 gram
Bahco - 422P - vermetguts - 12x158 mm - 200 gram

Mocht er toch een Gutsen ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of offerte tegen een scherpe prijs.
U kunt onze technische verkoopspecialisten bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026.

Wat is een guts?

Een guts is een holle beitel en kan worden gebruikt als handgereedschap. De gutsen die worden vaak gebruikt bij houtbewerking. Wanneer je een guts gebruikt dan zal het werk gladder worden. Het is dan ook een veel gebruikt gereedschap. Je ziet dat je bij Gyzs.nl makkelijk de juiste guts kunt vinden. Wij bieden kwalitatief guts gereedschap en dit kan ook voordelig worden aangeschaft. Als je naar de merken kijkt dan zie je al dat het kwaliteit is. De merken die worden dan ook nog eens geleverd met een goede garantie. Zo weet je dat als er iets mis is met de beitel dat dit dan snel opgelost zal worden. Toch zal je over het algemeen geen aanspraak op de garantie hoeven te doen en zijn dit gutsen die jaren meegaan.

Vind de juiste guts

Het belangrijkste bij een guts is dat deze goed in de hand ligt. Je wilt immers niet dat deze uitschiet. De gutsen zijn in diverse maten te bestellen. Je ziet de maten aan de linkerkant van het scherm staan. Daar kun je op klikken en dan zie je alleen de gutsen met die maat in beeld staan. Dit maakt het voor jou een stuk makkelijker om een keuze te maken. Het is niet alleen mogelijk om de gutsen met de juiste maat te zien. Het is ook mogelijk om een guts in een bepaalde prijsklasse te vinden. Dit kan door een prijsklasse naast de maten aan te klikken. Dan zie je ook het guts gereedschap binnen jouw budget.


Gutsen tegen aantrekkelijke prijzen

De Gutzen zijn tegen aantrekkelijke prijzen te bestellen. Gyzs.nl maakt het mogelijk om kwalitatief gereedschap tegen lage prijzen te kopen. Dit gereedschap wordt dan ook nog eens snel geleverd. Als je bij de guts kijkt dan zie je niet alleen de specificaties staan. Ook zie je de levertijden staan. Je ziet dan ook dat de meeste modellen op voorraad zijn. Deze modellen die kunnen de volgende dag al geleverd worden. Je kunt dus al snel met de bestelde guts aan de slag.

Er zijn naast de gutsen nog veel meer soorten houtbewerkingsgereedschappen. Deze kun je uiteraard ook bij Gyzs.nl bestellen. Net als bij de gutsen kunnen wij deze snel leveren en hebben deze een lage prijs. Het zal geen probleem zijn om het juiste houtbewerkingsgereedschap te vinden. Ben je op zoek naar andere soorten handgereedschappen dan zijn deze ook snel en voordelig te bestellen. Kun je een bepaald soort houtbewerkingsgereedschap niet vinden dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag om het juiste gereedschap te bestellen. Het bestelproces hebben wij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Het bestellen doe je binnen enkele stappen en er zijn vele betaalmethodes te gebruiken. Wil je veilig en snel betalen met je eigen bank dan kan dit gewoon door iDeal te gebruiken.Wil je liever op een andere wijze betale dan zou je er ook voor kunnen kiezen om je creditcard te gebruiken om te betalen.

"