Binnendeursloten (465)

Op zoek naar binnendeursloten?

Wij bieden een divers assortiment binnendeursloten aan. Zo bieden we de meest voorkomende modellen aan, waaronder centraalsloten, dag -en nachtsloten, kastsloten, loopsloten en Vrij- & bezetsloten. Ook voor minder voorkomende modellen zoals magneetsloten bent u bij GYZS.nl aan het juiste adres. Als u er zelf niet uitkomt of wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn service gericht en willen u graag helpen en indien nodig doorverwijzen. Sloten en andere producten die voorradig zijn en voor 16.30 besteld zijn worden dezelfde dag nog door ons verzonden.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 15

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 15

Binnendeursloten

Bent u op zoek naar een ander soort sloten? Naast binnendeursloten hebben wij ook nog een reeks andere sloten zoals buitendeursloten, bijzetsloten, oplegsloten en een diverse hoeveelheid andere sloten. Klik hier om te kijken voor ons assortiment aan sloten.

Verschillende soorten binnendeursloten

Binnendeursloten zijn een belangrijk onderdeel van binnendeuren.  Er zijn verschillende soorten binnendeursloten, het slot dat u nodig heeft hangt af van het doel van de deur.

Vrij- bezetsloten

Het vrij- & bezetslot is vooral handig voor sanitaire voorzieningen. Je kunt dit slot maar van een enkele kant gebruiken. Dit is handig voor toiletten en badkamers omdat alleen de gebruiker ervan de deur weer kan openen wanneer hij of zij klaar is met het gebruik van de voorziening. Dit slot wordt ook wel een WC-slot genoemd.

Kastsloten

Een kastslot is handig voor wanneer je een ruimte op slot wilt kunnen doen terwijl de deur geen deurklink heeft. Bij dit slot krijg je een sleutel zodat je de deur kunt openen. Een kastslot is ideaal voor kasten en bepaalde meubels zoals servieskasten. 

Loopslot

Loopsloten

Een loopslot is vooral slim om te gebruiken voor deuren die je alleen open en dicht wilt doen zonder een slot erop te draaien, bijvoorbeeld een simpele deur in een hal of gang. Voor dit soort deuren is er geen slot nodig, vaak wilt men alleen tocht en dergelijke tegenhouden.

Draairichting deuren en sloten

Het is raadzaam om voordat u een bestelling plaatst te kijken welke draairichting uw deur of slot heeft, dit is handig voor het vinden van de juiste sloten die passen bij uw situatie. Wanneer u een deur opent met uw rechterhand is deze meestal rechtsdraaiend, en wanneer u een deur opent met uw linkerhand is deze meestal linksdraaiend.

Wanneer u artikelen zoals binnensloten bekijkt kunt u op onze product pagina's de nummers 1 t/m 4 tegenkomen. Deze nummers helpen u bij het begrijpen van de draairichting waar het slot bij hoort. Nummer 1 en 3 zijn Din Links, nummer 2 en 4 zijn Din Rechts. Meer over het bepalen van de draairichting leest u hier op onze blog.

Draairichting deur bepalen

Maat van een profielcilinder opmeten

Een slot gaat vaak gepaard met een profielcilinder. Het opmeten van een profielcilinder is een zeer nauwkeurig proces.

Onze blog en de volgende video kunnen u helpen bij het opmeten van een profielcilinder: