Raamsluiting (140)

Een raamsluiting moet de ramen makkelijk kunnen openen en sluiten. Bij de aankoop van een raamsluiting is de gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en prijs erg belangrijk. Gyzs.nl garandeert je een lange en goede werking van jouw raamsluiting. 

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Raamsluitingen kopen

Op deze pagina vindt u diverse raamsluitingen tegen de scherpste prijzen. Er zijn verschillen in raamsluitingen zodat er altijd een is die bij uw toepassing past. Mocht u er niet uit komen, dan staan onze specialisten u graag te woord. Indien u een voorradige raamsluiting voor 16.30 besteld verzenden wij het dezelfde dag nog.


Raamsluitingen

Er zijn verschillende dingen waar u op moet letten bij het bestellen van een raamsluiting. Zo is er de draairichting van uw raam en of u het rechts of links van het raam wilt gaan plaatsen. Daarnaast zijn er nog persoonlijke voorkeuren zoals een drukknop en met of zonder nok. Hieronder hebben wij de verschillende opties even op een rijtje gezet zodat u de juiste keuze straks kunt maken.

Raamsluiting met sluitkom

Indien u voor een raamsluiting met sluitkom kiest zijn er twee verschillende sluitkommen waar u uit kunt kiezen.

Inbouw

Met inbouwsluitkom

Dit is een sluitkom die weggewerkt wordt in het kozijn. Door een stukje uit te frezen kunt u de sluitkom egaal met het kozijn monteren. Zo oogt het strakker, let wel op dat dit niet voor alle ramen mogelijk is. Dit hangt af van de maten die bij uw raamkozijn horen. De sluiting heeft tenslotte ruimte nodig om de sluitkom te bereiken.

Opbouw

Met opbouwsluitkom

Als u een minder arbeidsintensieve aanpak prefereert, is dit de oplossing. Simpelweg de juiste maten hanteren en u kunt de sluitkom met 2 schroeven bevestigen. Daarna is uw raamsluiting klaar voor gebruik. Dit is wel alleen toe te passen indien uw kozijn/raam verhouding dit toestaat.Met of zonder nok

Onderlegger

Met nok

Een raamsluiting met nok heeft een uitstekend bultje. Hiermee kunt u het raam op een kier zetten, terwijl het raam nog wel vergrendeld is met de raamsluiting. Als u dus het huis wilt verlaten maar het raam graag veilig op een kier openhoud is dit de optie.

Onderlegger

Zonder nok

Een raamsluiting met nok heeft een uitstekend bultje. Hiermee kunt u het raam op een kier zetten, terwijl het raam nog wel vergrendeld is met de raamsluiting. Als u dus het huis wilt verlaten maar het raam graag veilig op een kier openhoud is dit de optie.Met drukknop en sleutel

U kunt kiezen uit een raamsluiting met drukknop of met sleutel. Voor de echte veiligheidsliefhebbers is er ook nog de keuze om ze allebei te nemen.

Drukknop

Met drukknop

De raamsluiting met knop, heeft net dat beetje extra. Bijvoorbeeld een inbreker is nu meer tijd kwijt om uw raam te forceren. In plaats van simpelweg de greep te pakken en te draaien, moet nu de knop ingedrukt worden om het mechanisme in werking te zetten.

Sleutel

Met sleutel

Als u toch betwijfeld of de knop genoeg veiligheid biedt, bestaan er raamsluitingen met sleutel. De gelijksluitende sloten van bijvoorbeeld AXA kunnen allemaal bedient worden met 1 sleutel. Dit scheelt een hoop administratie, maar zorgt er wel voor dat u de raamsluiting nooit open krijgt zonder gebruik van de sleutel.Kleuren

Naast zwart en wit kunt u ook kiezen uit de kleuren F1 en F2, maar wat zijn dit voor kleuren?

F1

F1

F1 is zilverkleurig en vervaardigd uit het materiaal aluminium. Het is een veel gebruikte kleur, omdat het bij de meeste interieurs prima past.

F2

F2

F2 is champagnekleurig en gemaakt van aluminium. F2 geeft een unieke en strakke uitstraling aan uw interieur.Draairichting

Er zijn twee draairichtingen, binnen- en buitendraaiend. Naast dat het voor de hand liggend is welke kant uw raam opdraait kunt u meestal ook afleiden aan de manier waarop de scharnieren geplaatst zijn of u een binnen- of buitendraaiende raamsluiting nodig heeft.

Draairichting