Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Ring- steeksleutels bij GYZS.nl (85)

Met een ringsteeksleutel kan er makkelijk een bout en moer vast of los worden gedraaid. Het is een gereedschap wat bij vele klussen gebruikt kan worden. Na aanschaf zal deze dan ook niet misstaan in de gereedschapskist. Bij Gyzs.nl is er een ruim assortiment aan ringsteeksleutels te vinden. Uiteraard zijn ook alle maten beschikbaar. De sleutels hebben een makkelijk handvat. Deze is ergonomisch en dit maakt het dat de bout en moer makkelijk vast of los te draaien is. Daarbij zijn het sleutels die van goed staal zijn gemaakt. Je weet dat deze na aanschaf lang meegaan.

Gyzs.nl verkoopt ook alleen sleutels van de gerenommeerde merken. Dit is onder andere Ironside en Gedore. Deze merken kunnen voordelig aangeboden worden en worden geleverd met een goede garantie. Mocht er mis zijn met de sleutel dan neem je contact met ons op en dan zal er snel een passende oplossing worden geboden. We kunnen ons voorstellen dat je meerdere maten nodig bent. Aangezien de sleutels voordelig zijn kun je meteen meerdere sleutels bestellen. Het is ook mogelijk om verschillende sets te bestellen. Neem daarvoor een kijkje in ons overige assortiment. Zoals je van ons gewend bent zijn dit sets van goede kwaliteit en ook sets die voordelig kunnen worden besteld. Het is dan ook aan te raden om een kijkje in ons overige assortiment te nemen als je eenmaal de juiste ringsteeksleutel gevonden hebt.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ring- steeksleutels

Met enkele klikken de juiste ringsteeksleutel vinden

Er zijn vele verschillende maten om uit te kiezen. Het kan dan ook lastig zijn om snel de juiste maat te vinden. Toch hebben wij dit zo makkelijk mogelijk gemaakt. Bij de ringsteeksleutels zie je staan dat er meerdere varianten zijn. Dit houdt in dat de sleutels in verschillende maten geleverd kunnen worden. Klik je de sleutel aan dan zie je direct welke maten er allemaal te bestellen zijn. Bij de maat zie je dan ook direct wat de prijs is en wat de verwachte levertijd is. Het zal je dan opvallen dat de meeste maten op voorraad zijn. Dit houdt in dat het overgrote deel van de ringsteeksleutels al de volgende dag al geleverd kan worden.

Wil je op een nog makkelijkere wijze de juiste maat sleutel vinden dan kun je dit doen door te gaan filteren. Dit kan worden gedaan aan de linkerzijde van het scherm. Daar zie je onder andere de sleutelwijdte staan. Hier kun je de maat aangeven die je nodig bent. Het is ook mogelijk om meerdere maten aan te klikken mocht je er meerdere nodig zijn. Wanneer er een maat is aangeklikt dan zullen alleen de ringsteeksleutels met deze maat in beeld verschijnen. Het is naast het filteren op de specificaties van de sleutels ook mogelijk om op prijs te filteren. Je geeft dan ook een bepaalde prijsklasse aan. Dan worden niet alleen de sleutels met de juiste specificaties getoond maar ook de sleutels die in de gekozen prijsklasse vallen.