Scharnieren (1191)

Bij Gyzs.nl vindt u alles op het gebied van hang- en sluitwerk. Ook voor scharnieren bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden een compleet assortiment van verschillende topmerken zoals Axa, Dulimex en Argenta. Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 36

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 36

Scharnieren online kopen

Scharnieren hoef je niet altijd in een winkel te kopen, je kunt scharnieren namelijk ook online kopen. Het is belangrijk, bij de aanschaf van scharnieren, dat je goed nagaat hoe zwaar de deur of het raam is. Ook moet je er rekening mee houden of het raam of de deur inbraakwerend moet worden en wat de draairichting is van het raam of de deur.

De plaats waar de scharnieren zich gaan bevinden is ook van belang. Wanneer de scharnier bij locaties aan de kust of in een omgeving met licht agressieve stoffen (zwembad) wordt geplaatst, kies dan voor roestvrijstalen scharnieren.

Welke scharnieren?

GYZS heeft een ruim assortiment van verschillende soorten scharnieren voor verschillende doeleinden De meest voorkomende toepassing is het laten draaien van deuren en ramen, om deze open en dicht te kunnen doen. Het juiste scharnier zorgt ervoor dat u uw raam of deur veilig en gemakkelijk kunt openen en weer sluiten.

Een gemiddeld scharnier bestaat uit twee delen die op de deur en het kozijn bevestigd worden. Tussen deze twee delen wordt meestal een verbinding gemaakt door middel van een pen, die wel of niet gelagerd kan zijn. Deze producten zijn in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Als u de producten in een buitensituatie toe gaat passen zorgt een uitvoering in roestvaststaal voor een langere levensduur.

Een trend die in veel moderne interieurs te vinden is, is het toepassen van zwarte elementen en accessoires. Hier komt u dan ook regelmatig zwart deurbeslag en zwarte scharnieren tegen.
In onze webshop vindt u onder andere de volgende soorten:

Kogellagerscharnieren

Kogellagerscharnieren zijn lichtlopend en hebben een laag draagvermogen. Ook zijn deze in het bezit van gehard stalen kogels. De veiligheidsuitvoeringen voldoen aan zowel het Politie Keurmerk Veilig Wonen als het SKG keurmerk.

Taatsdeurscharnieren

Taatsdeurscharnieren worden gebruikt in een kozijnloze taatsdeur, ook wel pivotdeur genaamd. Deze scharnieren worden gemonteerd in of aan de boven- en onderkant van de deur, waardoor deze vrijwel niet zichtbaar zijn. Door deze scharnieren kan de deur om zijn as draaien. Bekende merken van deze scharnieren in onze webshop zijn o.a. Argenta, ODB en Intersteel.

Heavy Duties

Heavy Duties zijn lichtlopend en hebben een hoog draagvermogen. De speciale stervormige schroefgaten zorgen voor minder schroefbreuk. De brede leden en dikke scharnieren zorgen voor betere drukverdeling en minder slijtage. De veiligheidsuitvoeringen voldoen aan zowel het Politie Keurmerk Veilig Wonen als het SKG Keurmerk.

Ongelagerde scharnieren

Ongelagerde scharnieren zijn lichtlopend en hebben een hoog draagvermogen. De veiligheidsuitvoeringen voldoen aan zowel het Politie Keurmerk Veilig Wonen als het SKG Keurmerk.

Kogelstiftpaumelles

Kogelstiftpaumelles zijn lichtlopend en hebben een hoog draagvermogen. De deur is gemakkelijk op te hangen. Deze zijn leverbaar in een linkse- of rechtse uitvoering. De veiligheidsuitvoeringen voldoen aan zowel het Politie Keurmerk Veilig Wonen als het SKG Keurmerk.

Inboorpaumelles

Inboorpaumelles zijn voor kastdeuren en opdek binnendeuren. Voor metalen- of houten kozijnen.

Venelite- en nylonlagerscharnieren

Venelite- en nylonlagerscharnieren zijn lichtlopend en geruisloos. De veiligheidsuitvoeringen voldoen aan zowel het Politie Keurmerk Veilig Wonen als het SKG Keurmerk.

Klepscharnieren

Klepscharnieren zijn geschikt voor lichte constructies en niet uitneembaar.

Smalle scharnieren

Smalle scharnieren zijn ontwikkeld voor lichte constructies. Deze zijn leverbaar in gegalvaniseerd staal met een messing pen.

Dievenklauw

Door het plaatsen van een dievenklauw worden standaard scharnieren tot veiligheidsscharnieren opgewaardeerd. Dievenklauwen voldoen aan zowel het Politie Keurmerk Veilig Wonen als het SKG Keurmerk.


Misschien ben je ook geïnteresseerd in:


De nieuwste artikelen binnen deze categorie zijn op het moment:

GYZS vulplaten set - hoogteregeling tbv Argenta Pivotica Pro 100 - ABS - 1 t/m 4mm
GYZS vulplaat - hoogteregeling tbv Argenta Pivotica Pro 100 - ABS - 3mm
GYZS vulplaat - hoogteregeling tbv Argenta Pivotica Pro 100 - ABS - 4mm

Mocht er toch een soort scharnieren ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of offerte tegen een scherpe prijs.
U kunt onze technische verkoopspecialisten bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026.