Scharnieren (998)

Scharnieren hoef je niet altijd in een winkel te kopen, je kunt scharnieren namelijk ook online kopen. Het is belangrijk, bij de aanschaf van scharnieren, dat je goed nagaat hoe zwaar de deur of het raam is. Ook moet je er rekening mee houden of het raam of de deur inbraakwerend moet worden en wat de draairichting is van het raam of de deur.

Scharnieren kopen

De plaats waar de scharnieren zich gaan bevinden is ook van belang. Wanneer de scharnier bij locaties aan de kust of in een omgeving met licht agressieve stoffen (zwembad) wordt geplaatst, kies dan voor roestvrijstalen scharnieren.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 31

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 31

Scharnieren

Welke scharnieren?

GYZS heeft o.a. de volgende soorten scharnieren in het assortiment:

  • Kogellagerscharnieren
  • Taatsdeurscharnieren
  • Heavy Duties
  • Ongelagerde scharnieren
  • Kogelstiftpaumelles
  • Inboorpaumelles
  • Venelite en nylonlagerscharnieren
  • Klepscharnieren
  • Smalle scharnieren
  • Dievenklauwen

Kogellagerscharnieren

Kogellagerscharnieren zijn lichtlopend en hebben een laag draagvermogen. Ook zijn deze in het bezit van gehard stalen kogels. De veiligheidsuitvoeringen voldoen aan zowel het Politie Keurmerk Veilig Wonen als het SKG keurmerk.

Taatsdeurscharnieren

Taatsdeurscharnieren worden gebruikt in een kozijnloze taatsdeur, ook wel pivotdeur genaamd. Deze scharnieren worden gemonteerd in of aan de boven- en onderkant van de deur, waardoor deze vrijwel niet zichtbaar zijn. Door deze scharnieren kan de deur om zijn as draaien. Bekende merken van deze scharnieren in onze webshop zijn o.a. Argenta, ODB en Intersteel.

Heavy Duties

Heavy Duties zijn lichtlopend en hebben een hoog draagvermogen. De speciale stervormige schroefgaten zorgen voor minder schroefbreuk. De brede leden en dikke scharnieren zorgen voor betere drukverdeling en minder slijtage. De veiligheidsuitvoeringen voldoen aan zowel het Politie Keurmerk Veilig Wonen als het SKG Keurmerk.

Ongelagerde scharnieren

Ongelagerde scharnieren zijn lichtlopend en hebben een hoog draagvermogen. De veiligheidsuitvoeringen voldoen aan zowel het Politie Keurmerk Veilig Wonen als het SKG Keurmerk.

Kogelstiftpaumelles

Kogelstiftpaumelles zijn lichtlopend en hebben een hoog draagvermogen. De deur is gemakkelijk op te hangen. Deze zijn leverbaar in een linkse- of rechtse uitvoering. De veiligheidsuitvoeringen voldoen aan zowel het Politie Keurmerk Veilig Wonen als het SKG Keurmerk.

Inboorpaumelles

Inboorpaumelles zijn voor kastdeuren en opdek binnendeuren. Voor metalen- of houten kozijnen.

Venelite- en nylonlagerscharnieren

Venelite- en nylonlagerscharnieren zijn lichtlopend en geruisloos. De veiligheidsuitvoeringen voldoen aan zowel het Politie Keurmerk Veilig Wonen als het SKG Keurmerk.

Klepscharnieren

Klepscharnieren zijn geschikt voor lichte constructies en niet uitneembaar.

Smalle scharnieren

Smalle scharnieren zijn ontwikkeld voor lichte constructies. Deze zijn leverbaar in gegalvaniseerd staal met een messing pen.

Dievenklauw

Door het plaatsen van een dievenklauw worden standaard scharnieren tot veiligheidsscharnieren opgewaardeerd. Dievenklauwen voldoen aan zowel het Politie Keurmerk Veilig Wonen als het SKG Keurmerk.Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.