Ladders (177)

Bij Gyzs.nl vindt u alles op het gebied van klimmaterialen. Ook voor ladders bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden een compleet assortiment van verschillende topmerken zoals Altrex, Kelfort en Alumexx. Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 5

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 5

Belangrijke eigenschappen ladders


Als u een ladder nodig heeft voor uw werk is het belangrijkste waar u aan denkt waarschijnlijk uw veiligheid. Eigenschappen die de ladder daarvoor moet hebben zijn stabiliteit, sterkte en gebruiksgemak.

Soorten ladders


Voor iedere klus in de hoogte kunt u een geschikte ladder kopen. Voor het schilderen van de kozijnen op de tweede verdieping kun je een uitschuifbare ladder op de gewenste hoogte instellen. Voor het schoonmaken van de dakgoot op grote hoogtes is de driedelige ladder met een maximale werkhoogte ideaal. Voor de kleinere klussen tot bijvoorbeeld 3 meter maximale hoogte kan een rechte ladder al voldoende zijn.
Als er geen muur of andere ondersteuning is om tegenaan te plaatsen komt een vouwladder goed van pas. Deze kunnen soms ook uitgerust worden met een platform zodat ze ook als steiger te gebruiken zijn.
Veel professionals zullen kiezen voor een reformladder omdat deze zowel als uitschuifladder als zelfstandig in de a stand te gebruiken is.

Materialen ladders

Waar je vroeger nog regelmatig houten ladders kon tegenkomen zie je tegenwoordig veel vaker de aluminium ladder. Dit materiaal is licht, sterk en geschikt voor verschillende weersomstandigheden.

Welke ladder adviseren wij?


Belangrijk om de keuze voor een ladder te bepalen zijn o.a. de volgende vragen:

 • Tot welke hoogte wil ik kunnen werken?
  Bij elke ladder wordt een maximale werkhoogte aangegeven. Dit is niet de maximale lengte van de ladder, maar de hoogte waarop een gemiddeld persoon nog veilig kan werken.
 • Hoeveel ruimte is er beschikbaar om de ladder op te bergen?
  Als de beschikbare lengte in de garage of op de auto niet zo groot is zul je moeten kiezen voor een uitschuifbare ladder die uit meerdere delen bestaat. Zo kunnen ladders met een uitgeschoven lengte van 695 cm bijvoorbeeld bestaan uit 2 delen van 14 sporten of 3 delen van 10 sporten.
 • Hoe vaak ga ik de ladder gebruiken?
  Voor incidenteel gebruik kan een ladder voor particulieren prima voldoen, maar voor intensief gebruik is een professionele ladder de betere keuze. Deze zijn voorzien van een steviger kokerprofiel voor meer stabiliteit. Meestal hebben deze ook bredere sporten zodat je er langer op kunt staan zonder vermoeid te raken.Ladders online kopen

GYZS.nl probeert u op het gebied van ladders een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden.
De nieuwste artikelen zijn op het moment:

Spijker 89195 laddermat rubber 98x24 cm 21.100.85
Telesteps 9180-101 Werkplateau/gereedschaphouder voor Combi Line
Altrex pothaak

Mocht er toch een Ladders ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of offerte tegen een scherpe prijs.
U kunt onze technische verkoopspecialisten bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026.