Spanningzoekers bij GYZS.nl (3)

De spanningzoeker wordt ook wel een elektrische schroevendraaier genoemd. Het is een model met een punt of een platte bek. Daarmee kun je uiteraard schroeven los- en vastdraaien. Deze modellen zijn echter voor andere werkzaamheden bedoelt. Er is met deze schroevendraaier te zien of er spanning aanwezig is. Als voorbeeld zou je de punt in het stopcontact kunnen steken. Wanneer deze werkt dan zal er een lampje in de schroevendraaier gaan branden. Dit geldt ook voor overige zaken waarop spanning aanwezig is. Twijfel je of de spanning goed is en wil je dit op een veilige manier meten dan is de spanningzoeker een goede keuze.

Wanneer je ons assortiment bekijkt dan zie je dat er niet alleen een ruime keuze is. Wij bieden ook spanningzoekers / elektrische schroevendraaiers aan van gerenommeerde merken. Fixman is daar een voorbeeld van. Dit merk staat bekend om de kwaliteit. Dat het kwalitatieve schroevendraaiers zijn blijkt ook wel uit de garantie die er gegeven wordt. Er is namelijk een functionaliteitsgarantie van maar liefst tien jaar. De gereedschappen van Fixman zijn dus een goede keuze. Toch zijn er ook andere merken spanningzoekers in ons assortiment. Maak je de keuze voor bijvoorbeeld een model van Ironside dan ook weet je dat er een goede garantie is en dat je van een spanningzoeker van hoge kwaliteit gebruik maakt.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
 • Spanningzoeker 4.0 x 100
  GY11620249
  Spanningzoeker 4.0 x 100
  € 2,49 excl.
  € 3,01 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Ironside Spanningzoeker 3 x 65mm
  GY11872098
  Ironside Spanningzoeker 3 x 65mm
  € 1,55 excl.
  € 1,88 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Fixman spanningzoeker 3 x 65mm
  GY11920530
  Fixman spanningzoeker 3 x 65mm
  € 1,32 excl.
  € 1,60 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

32

Spanningzoekers

De spanningzoekers zijn voor een lage prijs te bestellen

Wanneer je kijkt naar de modellen die er te bestellen zijn dan zie je dat deze voor een lage prijs geleverd kunnen worden. Al voor een paar euro kun je een spanningzoeker bestellen. Het is een gereedschap wat voor meerdere klussen geschikt zal zijn. Daarbij is het ook een veilig gereedschap. Je wilt zeker weten dat je veilig werkt als je met stroom aan de slag gaat. De spanningzoeker laat door een simpele handeling meteen zien of er spanning aanwezig is. Het is dan ook aan te raden dit gereedschap in je gereedschapskoffer te hebben. Moet je een simpele schroef losdraaien dan zou je de schroevendraaier daar dan ook nog eens voor kunnen gebruiken.

Ben je op zoek naar andere soorten schroevendraaiers dan zijn wij je ook graag van dient. Bij Gyzs.nl zijn vele modellen te bestellen. Daarbij zijn er ook goede sets te bestellen. Wil je meerdere schroevendraaiers bestellen dan kan een set een meer voordelige oplossing zijn. Bestel je dan ook direct een spanningzoeker / elektrische schroevendraaier mee dan weet je dat je gereedschap in huis haalt wat vaak te gebruiken is. Heb je een vraag over de spanningzoekers of over de andere gereedschappen in het assortiment dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn je graag van dienst en hebben ruime openingstijden. Heb je een vraag over de producten in ons assortiment dan kun je contact opnemen en dit geldt ook als je een vraag hebt over een bestelling die je hebt geplaatst.