Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Spijkerplaten en verbindingsplaten bij GYZS.nl (31)

Een van de oudste en eenvoudigste manier om hout met elkaar te verbinden is door middel van een spijkerplaat. Dat is een plaat die in een regelmatig patroon gespijkerd wordt om allerlei soorten balken te verbinden. Bij Gyzs.nl hebben wij een zeer breed assortiment. Ook van spijkerplaten hebben wij de nodige maten. Ons meest verkochte spijkerplaat is de 106x150mm. Een verbindingsplaat is ook een goede optie om balken aan elkaar te verbinden. Ook bij de verbindingsplaten hebben wij verschillende artikelen in ons assortiment. Zoals bijvoorbeeld de 400x40mm. Voor meer opties kunt u altijd even een kijkje nemen.


Spijkerplaten en verbindingsplaten kopen

En mocht u hulp nodig hebben bij het bestellen van uw spijkerplaat of verbindingsplaat dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Spijkerplaten en verbindingsplaten

Spijkerplaten voor een stevig fundament van uw huis

Een spijkerplaat gebruikt u bijvoorbeeld bij de montage van balken. U plaatst een spijkerplaat met een aantal spijkers op de houtendelen die u met elkaar kunt verbinden. Op GYZS.nl vindt u gegalvaniseerde spijkerplaten voor een uitstekende verbinding. Bestel vandaag nog uw spijkerplaat voor 16.30 uur en ontvang deze morgen al in huis.