Spouwankers voor houtskeletbouw bij GYZS.nl (41)

Een spouwanker, is het anker van uw werk en de bouwsteen voor iedere doe-het-zelver en professional. Een spouwanker wordt gebruikt om een buiten en binnenblad van een spouwmuur met elkaar te verbinden. Hierdoor ontstaat er een stabielere constructie. Deze is ook voor hout en vind u uiteraard op onze webshop. U altijd even een kijkje nemen voor het brede assortiment. Hebben we het op voorraad en bestelt u voor 16.30uur dan versturen we het dezelfde dag nog.

 

Spouwanker voor houtskeletbouw kopen

En mocht u hulp nodig hebben bij het bestellen van uw spouwanker voor houtskeletbouw dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord. Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Spouwankers voor houtskeletbouw

Hier vindt u alles op het gebied van spouwankers voor houtsskeletbouw. Gyzs.nl probeert u op dit gebeid een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Mocht er toch een artikel ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of bestelling tegen een scherpe prijs. U kunt ons bereiken via info@Gyzs.nl of telefonisch op 0224-212026. Wij leveren in heel Nederland, uiteraard met professionele service en garantievoorwaarden.