Keilbouten (39)

Om zware materialen op te hangen kunt u van keilbouten gebruik maken. Deze zijn gemaakt van een sterk metaal en kunnen zware gewichten dragen. De keilbout is bedoeld om diep in de muur te draaien. Wanneer dit wordt gedaan dan wordt de achterkant door de tapse bout naar buiten getrokken. Dit effect zorgt ervoor dat de keilbout muurvast komt te zitten in het geboorde gat. Wij bieden veel verschillende soorten keilbouten.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Keilbouten


Keilbout kopen

En mocht u hulp nodig hebben bij het bestellen van uw keilbout dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord.


De keuze voor een keilbout of keilhuls

Er zijn niet alleen keilbouten in deze categorie te vinden. Ook zijn er keilhulzen te bestellen. Wanneer heb je nu een keilbout of een keilhuls nodig? Een keilbout wordt gebruikt om zware of massieve materialen te dragen. Wil je een ophangbeugel aan de wand hangen dan is het aan te raden om voor de keilhuls te kiezen. Hou er wel rekening mee dat zowel de keilbout als de keilhuls alleen geschikt zijn voor betonnen en stenen muren. Dit heeft ook weer te maken met het gewicht wat er gedragen dient te worden.

Verschillende merken keilbouten


U vindt bij Gyzs voornamelijk keilbouten van 2 bekende merken. De hoogste kwaliteit en daarom het meest geschikt voor de professionals wordt geboden door Fischer. Voor een gunstige prijs en een breed assortiment kunt u bij Hoenderdaal terecht. Dit merk levert bijvoorbeeld ook keilbouten met ooghaken of trekhaken.

Waar op letten?


Belangrijke kenmerken waar u op moet letten bij het kiezen van een keilbout zijn o.a. het gewicht van het object dat u op gaat hangen. Om te zorgen dat u een veilige ophanging creert is het dan belangrijk om de juiste diameter en lengte van de keilbout te selecteren zodat het juiste draagvermogen behaald wordt. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u altijd contact op nemen met een van onze verkoopmedewerkers

Neem dus geen risico met zware materialen en maak de keuze voor de keilbout of de keilhuls. Deze kunnen voordelig besteld worden en worden snel geleverd. Bij de producten wordt aangegeven of deze op voorraad zijn. Is dit het geval en wordt de bestelling voor half vijf in de middag geplaatst dan zal in de meeste gevallen deze de volgende dag al bezorgd worden. Heb je meer materialen nodig dan alleen de keilbouten dan kun je die direct mee bestellen. Is het bedrag van de complete bestelling hoger dan honderd euro dan rekenen wij ook nog eens geen verzendkosten. Daar kun je dus ook nog eens op besparen. Het loont dan ook zeker de moeite om eens verder te kijken in onze online winkel. Net als de keilbouten hebben wij nog veel meer leuke producten voor aantrekkelijke prijzen. Deze kunnen wij uiteraard ook snel leveren.

De nieuwste artikelen zijn op het moment:

Fischer keilbout M5 - 10x35mm - nylon - type M (Per 50 stuks)
Fischer keilbout M8 - 16x55mm - nylon - type M (Per 20 stuks)
Fischer keilbout M10 - 20x60mm - nylon - type M (Per 10 stuks)

Mocht er toch een soort keilbouten ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of offerte tegen een scherpe prijs.
U kunt onze technische verkoopspecialisten bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026.