Kozijnpluggen (117)

Kozijnpluggen zijn ideaal geschikt voor het vastmaken van een houten balk aan een stenen muur. Ook zijn deze geschikt voor het bevestigen van een houten aanbouw veranda aan de stenen gevel van uw woning. Kozijnpluggen zijn geschikt voor zowel raam en deurkozijnen. Deze kunnen ook gebruikt worden als hout pluggen. Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mocht u niet weten welke het beste past in uw situatie past dan staan onze adviseurs u graag te woord. Indien u een kozijnplug die op voorraad is voor 16.30 besteld dan verzenden wij het product dezelfde dag nog.

Toepassing

Hoe werkt een kozijnplug? Kozijnpluggen gebruiken doe je zo. Ze werken door een gat in de muur te boren, let hierbij op dat je geen gat boort met de precieze lengte van de plug. Dit omdat het hout wat u wilt bevestigen ook bij deze lengte hoort. Reken dus de dikte van het hout wat u wilt bevestigen van de lengte van de plug af.

Hoe weet je welke soort kozijnpluggen je nodig hebt?

Er zijn meerdere varianten, zo heb je een slagplug, constructieplug en nagelplug. In principe is elk soort geschikt voor het bevestigen van een kozijn aan een muur. Wat vooral belangrijk is, is de maat. Het is natuurlijk belangrijk dat u de juiste lengte schroeven voor de pluggen heeft, let hier dus goed op. Voor uw gemak kunt u ook setjes van pluggen en schroeven die bij elkaar passen kopen.

Materialen

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar het materiaal van de pluggen. Zo heb je varianten van kunststof, metaal, nylon en staal. Merken Wij verkopen varianten van verschillende merken, maar het merk waar wij de meeste soorten van hebben is Fischer. Verder hebben wij ook verschillende soorten pluggen van FRIULSIDER, Proftec en Qz. Dit zijn A kwaliteit merken die al jaren bestaan en uitsluitend hoogwaardige A-kwaliteit producten leveren.

GYZS.nl probeert u op het gebied van kozijnpluggen een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Mocht er toch een artikel ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of bestelling tegen een scherpe prijs.
U kunt ons bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026. Wij leveren in heel Nederland, uiteraard met professionele service en garantievoorwaarden.