Deurgrepen (150)

Een deurgreep, zoals de naam al zegt, is een handvat wat aan de deur vast zit. Hiermee kan de deur gemakkelijk geopend worden. De greep biedt zowel functie als uiterlijk, dit omdat een mooie greep op de deur jouw interieur afmaakt. 

Op GYZS.nl vindt u een groot assortiment deurgrepen van verschillende topmerken als Oxloc, Intersteel en Hermeta.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Deurgrepen kopen

Bij het kopen van deurgrepen moet u rekening houden met een aantal punten. Zo moet de deurgreep goed bij het interieur passen, denk hierbij aan kleur, formaat en vorm. Ook kunt u voor een bepaald merk kiezen, wat bijdraagt aan de kwaliteit. Een deurgreep is namelijk een voorwerp wat u dagelijks in uw hand heeft, het moet dus niet slijten.

Verder zijn er een aantal verschillende soorten, deze worden onderverdeeld in types, lengtes en diameters. Lees hieronder meer over de soorten.

Verschillende soorten

De verschillende soorten deurgrepen zijn onderverdeeld in de volgende kenmerken; type, lengte en diameter. U kunt op deze pagina filteren naar de verschillende hiervoor genoemde soorten.

Type

Er zijn verschillende types grepen. Dit zijn gebogen model, recht model, T-model, T-model schuin en U-model. Deze spreken voor zich. Met gebruik van de filters kunt u sorteren op type.

Lengte

De lengtes van de verschillende grepen lopen erg uit. Zo hebben wij varianten van 90mm tot en met 1200mm. Ook is de hart op hart lengte belangrijk, dit is de lengte van bevestigingspunt tot bevestigingspunt. Dit loopt uit van 96mm tot 1000mm.

Diameter

Dit spreekt voor zich, de dikte van de greep. Maar dit is wel belangrijk. Als u een fijne afwerking wilt kunt u het beste kiezen voor een dunne diameter, voor een iets grovere afwerking kunt u kiezen voor een dikke diameter. De diameters van de grepen variëren van 10 tot 32 millimeter.

 

Materialen

In ons assortiment vindt u deurgrepen gemaakt van verschillende materialen. Zo bieden wij grepen van aluminium, roestvaststaal en staal.

Merken

Wanneer je een deurgreep wilt gaan kopen heb je bij GYZS de keuze uit diverse merken. Wij hebben onder andere varianten van de merken Oxloc, Intersteel en Hermeta. Allemaal professionele merken die weten wat jij als vakman wilt en enkel producten van hoogwaardige kwaliteit bieden.

Oxloc

Oxloc biedt alles op het gebied van sloten en deuren. Ze leveren hang- en sluitwerk, deurbeslag en overig bouwbeslag. Het assortiment van Oxloc bestaat onder meer uit veiligheidsproducten voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen en het SKG*** certificaat. Hiermee biedt Oxloc alles op het gebied van hang- en sluitwerk en deurbeslag.

Zo bieden ze ook deurgrepen. Dit zijn deurgrepen van hoge kwaliteit en uiteenlopende lengtes.

Intersteel

Intersteel is een fabrikant van design deurgrepen met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. In de markt van hang- en sluitwerk bestaan veel leveranciers voor wie het slot belangrijker is dan de uitstraling van de deurgreep of de raamsluiting. Bij Intersteel is de hoge kwaliteit van de sloten meer een randvoorwaarde en wordt het verschil gemaakt met een grote reeks van onderscheidende designseries.

Hierbij is er uiteraard niet alleen aandacht voor de deurgreep, maar ook voor alle bijbehorende producten, zoals rozetten, deurbellen, raamsluitingen e.d. Dit zijn allemaal producten waarmee iedereen dagelijks wordt geconfronteerd, maar die men vaak niet eens opmerkt. Dat wordt anders bij een design deurgreep. Die geeft een gevoel van kwaliteit en klasse die op het gehele interieur afstraalt.

Hermeta

Hermeta wenst tot de toonaangevende en vooraanstaande bedrijven te horen in haar markten. Dit wil Hermeta bereiken door een authentieke, goed gewortelde, nauwe samenwerking aan te gaan met haar klanten en leveranciers.

Verder combineren zij het vakmanschap en de passie van haar medewerkers met innovatieve productie- technologieën en een solide financiële positie. Hermeta haar processen en producten onderscheiden zich op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en design.

Ook op het gebied van deurgrepen is de technologie van Hermeta ver ontwikkeld. De deurgrepen die zij bieden zijn van hoge kwaliteit. De handgrepen van Hermeta zijn gemaakt van aluminium, en zijn een simpele uitvoering met de bevestiging aan de buitenkant.

 

De nieuwste artikelen zijn op het moment:

GB Handgreep - 170mm - 20x5mm - staal - zwart - EPZ
Henderson Handgreep - 165x50mm - 48 diep - staal verzinkt
Henderson Handgreep - 261x63mm - 59 diep - staal verzinkt

Mocht er toch een deurgreep ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of offerte tegen een scherpe prijs.
U kunt onze technische verkoopspecialisten bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026.