Deurgrepen bij GYZS.nl (146)

Een goede deurgreep is essentieel bij een deur of een kast. Daarom is het bij het aanschaffen van een nieuwe deurgreep belangrijk dat je een greep bestelt die kwalitatief goed is. Wij begrijpen dat deze dan ook niet te veel mag gaan kosten. Wanneer je kijkt naar de grepen in ons assortiment dan zie je dat deze zowel kwalitatief als voordelig zijn. Wij bieden de deurgrepen van bekende merken aan. Dit zijn grepen die in de meeste gevallen dan ook met de bevestigingsmaterialen geleverd worden. Wanneer je de greep bestelt dan krijg je alles geleverd om deze direct te monteren. Een groot deel van de grepen is gemaakt van roestvrijstaal. Dit betekent dat deze lang mooi blijft en eenvoudig schoon te maken is. Dit kun je doen door af en toe een vochtige doek te gebruiken.

Het monteren van de deurgrepen gaat eenvoudig. Doordat de materialen voor de bevestiging meegeleverd worden weet je meteen dat deze passen in de greep. Dit bespaart je ook tijd en geld om deze aan te schaffen. In de meeste gevallen is het alleen nodig om een schroef in te draaien of om een gaatje te boren. Het monteren van de deurgrepen is dan ook mogelijk voor klussers met minder ervaring. Waar je goed op dient te letten is op de afmetingen. Het is belangrijk dat je een greep bestelt die goed past bij de afmetingen van de kast. Bij de deurgrepen staat duidelijk de afmetingen aangegeven. Dit geldt ook voor de voorraad van het product.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Deurgrepen

Snel de juiste deurgrepen vinden

Om makkelijk en snel de juiste deurgrepen te vinden willen wij je aanraden om gebruik te maken van de mogelijkheid om te filteren. Dit kun je eenvoudig door eenvoudig bijvoorbeeld de juiste diepte of lengte aan te klikken. Wanneer je dit hebt gedaan dan zullen meteen de grepen getoond worden die bij jouw wensen passen. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om snel de juiste deurgreep te vinden. Wij hebben er alles aan gedaan om het vinden van de juiste producten zo makkelijk mogelijk te maken. Mocht er iets niet duidelijk zijn dan is het natuurlijk ook mogelijk om met onze klantenservice contact op te nemen.

Het is niet alleen mogelijk om op afmetingen of materiaal te filteren. We willen je ook wijzen op de optie om op prijs te filteren. Dit kan ook makkelijk en zo vind je ook direct de greep die binnen je budget ligt. Uiteraard is het mogelijk om op meerdere criteria tegelijkertijd te filteren. Zelfs na het filteren zullen er dan nog voldoende deurgrepen zijn om uit te kiezen. Plaats je de bestelling voor half vijf in de middag dan zullen wij ervoor zorgen dat wij die dezelfde dag nog verzenden. Dit doen we binnen heel Europa. Woon je in Nederland dan zal je in de meeste gevallen de bestelling de volgende dag al geleverd krijgen. Ook in andere landen is er een snelle levering. Binnen een korte tijd zal je dan ook de greep op de kast of deur kunnen monteren.