Deurspion (44)

Een deurspion is gemaakt om te kijken wie er voor de deur staat zonder dat je deze hoeft te openen. Door een blik te kunnen werpen op de persoon die voor de deur staat kun je bepalen of het veilig is om de deur te openen.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Deurspion kopen

Mocht u niet weten welke deurspion het beste geschikt is voor uw deur dan staan onze adviseurs u graag te woord. Indien u een deurspion die op voorraad is voor 16.30 besteld dan verzenden wij het product dezelfde dag nog.

Hoe werkt een deurspion?

Het is nooit fijn om ‘s avonds laat de deur open te doen voor een vreemde. Het is dan ook erg fijn om de kunnen zien wie er voor de deur staat. Een deurspion is in principe een gat in de deur, waardoor u zeer eenvoudig kunt zien wie er voor de deur staat zonder dat u de deur open doet. Op deze manier kunt u zelf bepalen of het veilig is om de deur te openen, of deze dicht te laten.

Deurspionnen bestaan in voor elke soort en dikte voordeur. Het is een veilige oplossing voor dit probleem.

Verschillende soorten

Tegenwoordig heb je een groot aantal verschillende soorten deurspionnen, zo heb je analoge en digitale varianten. Ook heb je verschillende kleuren, maten en merken. Zo verkopen wij voor elke soort deur een deurspion.


Analoge deurspion

Een analoge variant is in principe een klein gaatje door de deur heen. Uiteraard zijn deze afgesloten, waardoor er geen wind doorheen komt. Ook zijn deze vaak uitgerust met een afsluitklepje. Dit afsluitklepje zorgt er voor dat er niemand vanaf de buitenkant naar binnen kan kijken, ook al is dit haast onmogelijk.


Digitale deurspion

Tegenwoordig heb je ook digitale varianten. Dit is in principe een klein cameraatje die eenvoudig te bevestigen is op uw deur. Uiteraard zijn deze spatwaterdicht. De voordelen van een digitale versie zijn dat je niet je hoofd tegen de deur hoeft te houden.

Daarnaast biedt dit ook de mogelijkheid om een foto of video te maken. Met een digitale variant kunt u gemakkelijk via een lcd scherm zien wie er staat.


Merken

Wij verkopen deurspionnen van de merken Dulimex, ABUS, Intersteel, Axa en Oxloc. Hier blinkt Dulimex uit in analoge varianten, en Axa en Oxloc in digitale varianten.


Materialen

Deze deurspionnen worden gemaakt van messing, met eventueel een finish van RVS of chroom. De digitale varianten zijn gemaakt van kunststof.


Maten

De dikte van uw deur is van invloed op welke deurspionnen u kunt gebruiken. Zo zijn de maten in millimeter 18-35, 35-55, 35-58 en 35-60. Afhankelijk van uw deurdikte zullen sommige varianten wel of niet passen, let hier dus goed op.

Mocht er toch een artikel ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of bestelling tegen een scherpe prijs.
U kunt ons bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026. Wij leveren in heel Nederland, uiteraard met professionele service en garantievoorwaarden.