Deurspion bij GYZS.nl (39)

Het gebruik van een deurspion is aan te raden. Je weet dan meteen wie er voor je deur staat zonder dat je open hoeft te doen. Zoals je ziet zijn er verschillende modellen. Het is mogelijk om een deurspion in de deur te maken. Jij kijkt dan vanaf de binnenkant van de deur door de spion en ziet dan direct wie er aanbelt. Van de buitenkant is niet te zien dat er gekeken wordt. Als je van deze spion gebruik maakt dan dien je dus wel eerst naar de voordeur te lopen. Het kan ook zijn dat je liever meteen kunt zien wie er aanbelt zonder dat je naar de voordeur loopt. Dit kan door van een deurcamera gebruik te maken.

Met een deurcamera zie je op een scherm wie er aanbelt. Het kleine scherm kun je overal in huis gebruiken en biedt dus veel gemak. Waar je aan dient te denken als je een deurspion aanschaft dat is de dikte van de deur. Je wilt immers een deurspion bestellen die past. Bij de spionnen wordt duidelijk de maat aangegeven. Ook zie je voor welke deurdikten deze geschikt zijn. Mocht het zo zijn dat je een brede deur hebt dan is het ook mogelijk om een onderdeel te bestellen. Je kunt dan een verlengstuk gebruiken om de spion passend te maken. Net zoals de deurspionnen zijn de verlengstukken niet duur en snel leverbaar.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Deurspion

Een deurspion biedt veiligheid

Waar een deurspion vooral voor bedoelt is dat is de veiligheid. Je wilt immers geen ongenode gasten thuis. Daarom is het goed om te weten wie er voor de deur staat alvorens je deze opent. Het gebruik van een deurspion is niet duur en makkelijk in gebruik. Ook het monteren van de deurspion is eenvoudig om te doen. Bij de meeste modellen worden alle bevestigingsmaterialen meegeleverd zodat je daar geen extra kosten meer voor hoeft te maken.

Ok het makkelijker te maken de juiste keuze te maken kan er worden gefilterd. Hierbij kan dan worden aangegeven dat het een model met een videoscherm dient te zijn. Ook kan de kleur en de deurdikte bij het filteren worden geselecteerd. De juiste modellen worden dan direct op het scherm getoond en dit maakt het makkelijker om een model naar jouw wens te kiezen. De deurspionnen die voor half vijf in de middag worden besteld die worden dezelfde dag nog verzonden. Deze heb je dan snel in huis en kunnen al binnen een dag meer veiligheid bieden. Het monteren van de spionnen is geen lastige klus. Ook als je een klusser met minder ervaring bent dan zal je deze makkelijk in de deur kunnen monteren. Mocht je vragen hebben over de deurspion of wil je meer producten bestellen die de veiligheid in huis vergroten neem dan eens een kijkje bij de producten bij ons in de webwinkel. Uiteraard kun je ook contact opnemen met de klantenservice. Onze medewerkers zitten klaar om je advies te geven. Zo weet je altijd dat je het juiste product laat bezorgen.