Rozetten (258)

Bij Gyzs.nl vind je alles op het gebied van deurbeslag. Ook voor rozetten bent je hier aan het juiste adres. Wij bieden een compleet assortiment van verschillende topmerken zoals Intersteel, Ami en Entra.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 8

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 8

Rozetten online kopen

GYZS.nl probeert u op het gebied van rozetten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden.
De nieuwste artikelen zijn op het moment:

Axa Curve Klik Toiletrozetten TL rond aluminium - 52mm
Axa deurrozet - aluminium - f1 aluminium naturel - (lxb) 90x41mm - rechth - voor krukgat
Axa Curve Klik Binnnedeurrozetten kruk rond aluminium - Geanodiseerd geslepen F1 naturel - 52mm

Mocht er toch een Rozetten ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of offerte tegen een scherpe prijs.
U kunt onze technische verkoopspecialisten bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026.

De rozetten die worden ook wel de slotplaten genoemd. Dit zijn platen voor de afwerkingen. In deze categorie zie je een ruim aanbod. Dit zijn rozetten die geschikt zijn voor sleutelgaten maar ook platen die bij de linken bevestigd worden. Het monteren van de rozetten is makkelijk en dit kan snel worden gedaan. In de meeste gevallen is het dan ook nog eens zo dat de materialen die nodig zijn voor de bevestiging meegeleverd worden. Je kunt dus direct het rozet monteren zonder dat je daar extra kosten voor hoeft te maken. Wanneer je een rozet besteld dan zal je wel een model willen bestellen wat past bij je interieurstijl. Wij bieden je vele modellen en het zal dan ook geen probleem zijn om een geschikt model te vinden.

Als je snel een rozet in de juiste kleur wilt vinden dan kun je starten met het filteren. Hier klik je aan de linkerzijde van het scherm aan wat de kleur dient te zijn. Deze worden dan direct getoond. Om zeker te zijn dat je alleen de rozetten te zien krijgt die binnen je budget passen kun je ook een prijsklasse aangeven. Er kunnen meerdere filters tegelijkertijd geselecteerd worden. Dit zorgt ervoor dat je alleen de rozetten te zien krijgt die aan jouw wensen voldoen. Wij vinden het belangrijk dat je makkelijk en snel de juiste producten kunt vinden. Het filteren is daar een voorbeeld van. Probeer het maar eens en ervaar hoe makkelijk het is.

Een fraai rozet kan een leuke uitstraling aan deur geven

Een rozet is maar een klein detail maar wanneer er gekozen wordt voor een rozet met een fraai design dan kan deze de deur een goede uitstraling geven. De rozetten zijn zichtbaar en je zal dan ook een model bestellen wat goed bij de deur en de inrichting past. Voor iedere deur zijn er rozetten te bestellen. Dit is voor binnendeuren zoals de deur van het toilet. Ook voor buitendeuren zoals de voordeur kunnen we rozetten besteld worden. De rozetten die in ons assortiment te vinden zijn kunnen snel en makkelijk worden gemonteerd. Bij vele modellen worden de bevestigingsmaterialen ook meegeleverd.

Bestel je een nieuw rozet dan is het raadzaam om ook naar het beslag van de deur te kijken. Is deze nog goed en niet oud. Wanneer je door ons assortiment bladert dan zie je dat er bij Gyzs.nl ook veel ander deurbeslag te bestellen is. Dit zijn krukken of deurknoppen. Verder kun je ook sloten bestellen. Net als de rozetten zijn deze voordelig, snel te bestellen en makkelijk te monteren. Wanneer je een deur van ander beslag voorziet dan zal dit de deur een hele andere uitstraling geven. Voor een laag bedrag is het mogelijk om de deuren van een nieuwe uitstraling te voorzien. Zijn er vragen over de rozetten dan kan er contact worden opgenomen met onze klantenservice. Deze staat je graag te woord en helpt je de juiste keuze te maken.