Meubelgrepen (152)

Meubelgrepen zijn bedoeld om het openen van een deur of la makkelijk te maken, door er voor te zorgen dat je houvast kunt krijgen. Meubelgrepen zijn niet alleen functioneel, ze bepalen ook grotendeels de uitstraling van een meubel. Vandaar dat deze beschikbaar zijn in verschillende kleuren, materialen en soorten. Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5
Mocht u niet weten welke het beste past in uw situatie past dan staan onze adviseurs u graag te woord. Indien u een meubelgreep die op voorraad is voor 16.30 besteld dan verzenden wij het product dezelfde dag nog.

Toepassing

Een meubelgreep kunt u gemakkelijk monteren op een deur of lade van een meubel. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van het soort. De verschillende soorten staan hieronder opgesomd.

Opschroefbaar

De opschroefbare handgreep is de handgreep zoals iedereen deze kent. Zie de voorbeelden hiernaast. Deze variant is gemakkelijk te bevestigen, door deze op het meubel te schroeven. Het nadeel aan deze variant is dat de schroeven hierdoor van buitenaf zichtbaar worden. Dit wordt vaak als gemakkelijk en niet netjes gezien.

Draadgreep

Dit is een zelfde soort principe als de opschroefbare meubelgreep, maar dan iets beter afgewerkt. Hier wordt namelijk vanaf de binnenkant van de deur of la naar de greep geschroefd. Dit zorgt er voor dat de schroeven niet zichtbaar zijn vanaf de buitenkant. Dit is iets minder eenvoudig, maar toch niet lastig te bevestigen.

Komgreep

Een andere variant is de komgreep. Deze wordt in de lade of deur bevestigd, wat er voor zorgt dat er niks uitsteekt. Om deze te bevestigen moet er eerst een groot gat voorgeboord worden, ter grootte van de greep. De greep wordt in dit gat geplaatst, en vervolgens vast geschroefd.

T-greep

De T-greep werkt hetzelfde als de draadgreep, enkel heeft deze een ander uiterlijk. In plaats van de stompe bochten op de draadgreep heeft deze variant uitstekende stukken. Dit geeft de greep een uiterlijk in de vorm van een T, vandaar de naam T-greep.

Uiterlijk

Aangezien de meubelgreep het uiterlijk van het meubel bepaald, zijn er veel verschillende soorten maten en kleuren. Wij verkopen grepen in de maten van 70 mm tot 400 mm. Afhankelijk van de grootte van het meubel kunt u een greep uitkiezen die mooi in verhouding met uw meubel is. Daarnaast zijn ze in vele kleuren beschikbaar. Zo verkopen wij meubelgrepen in de kleuren F1, F2, naturel, zilver, zwart en wit.

Merken

Wij verkopen meubelgrepen van verschillende merken, zoals GB, Hermeta, Hoppe, Intersteel en Oxloc.. Dit zijn A kwaliteit merken die al jaren bestaan en uitsluitend hoogwaardige A-kwaliteit producten leveren.

GYZS.nl probeert u op het gebied van meubelgrepen een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Mocht er toch een artikel ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of bestelling tegen een scherpe prijs.
U kunt ons bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026. Wij leveren in heel Nederland, uiteraard met professionele service en garantievoorwaarden.