Raambeslag toebehoren (82)

Hier kunt u alle onderdelen en toebehoren vinden om uw raam compleet te maken. Voor alle raambeslag toebehoren kunt u terecht bij GYZS.nl, uw ijzerwarenspecialist.

Raambeslag toebehoren kopen

Bestel vandaag uw raambeslag toebehoren voor 16:30 uur en ontvang deze de volgende dag al in huis. Bovendien vindt u op GYZS.nl al uw informatie updates over uw bestelling. Komt u er niet uit? Onze specialisten staan u graag te woord.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Aanbod

Voor veiligheid en stevigheid is het zeer belangrijk dat uw raam is voorzien van alle toebehoren. Op GYZS.nl vindt u alle raambeslag toebehoren, waaronder onderlegplaten en sluithaken. Hieronder een kleine greep uit het assortiment:

Onderlegger

Onderlegplaat

Een onderlegplaat wordt onder de desbetreffende toepassing bevestigd. Zo voorkomt u eventuele schade bij de bevestiging van bijvoorbeeld een raamsluiting.

Sluithaak

Sluithaak

Een sluithaak wordt aan het kozijn bevestigd. Hierdoor kan de raamsluiting vast gezet worden.

Stelpen

Stelpen

Een stelpen wordt gebruikt in combinatie met een raamuitzetter. De raamuitzetter wordt in de stelpen geplaatst om zo dichtslaande ramen te voorkomen.

 Remote

Axa Remote

Ook zijn er toebehoren voor de AXA Remote, waaronder een afstandbediening en afdekkap. Door deze accessoires kunt u uw mechanische open en sluit systeem van AXA compleet maken.

 raamvastzetter

Raamvastzetter

De raamvastzetter wordt gebruikt om een raam in een vaste stand vast te houden. Hierdoor kan het raam door onder andere harde windstoten niet openslaan.

 Sluitkom

Sluitkommen en sluitplaten

Daarnaast zijn er ook sluitkommen en sluitplaten. Deze worden vaak door elkaar gehaald. Een sluitkom wordt in het kozijn gefreesd. Een sluitplaat wordt op het kozijn bevestigt. Een sluitkom zal meer bescherming bieden doordat het binnenste gedeelte ook beschermd is. Let er op dat de sluitkommen en sluitplaten enkel voor bepaalde types geschikt zijn.