Wandbeugels

(21)

Wandbeugels heb je in allerlei soorten en maten, voor diverse doeleinden. Hieronder geven we je een overzicht van alle typen wandbeugels in onze webshop.

Lees verder
Filter de resultaten 10.00+
Positie (laag naar hoog)
 • Positie (laag naar hoog)
 • Positie (hoog naar laag)
 • Product Naam (a-z)
 • Product Naam (z-a)
 • Prijs (laag naar hoog)
 • Prijs (hoog naar laag)
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Icon MaintenanceUw product nog niet gevonden? Chat met onze technische professionals of bel 0224 - 21 20 26
 1. Secucare wandbeugel mat 500mm 8010.501.01
  0350.00070 Secucare wandbeugel mat 500mm 8010.501.01
  Breedte : 500mm Wit Type : 500
  per stuk 52,34 € 43,26
Filter de resultaten 10.00+
Positie (laag naar hoog)
 • Positie (laag naar hoog)
 • Positie (hoog naar laag)
 • Product Naam (a-z)
 • Product Naam (z-a)
 • Prijs (laag naar hoog)
 • Prijs (hoog naar laag)
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Icon MaintenanceUw product nog niet gevonden? Chat met onze technische professionals of bel 0224 - 21 20 26

Wandbeugel kopen

Een wandbeugel kan op vele plekken gebruikt worden. Het zijn hulpmiddelen die mensen die lastig ter been zijn kunnen helpen. Er zou dan bijvoorbeeld een wandbeugel in het toilet kunnen hangen. Dit maakt het makkelijker om te zitten en weer overeind te komen. Wij hebben een ruim assortiment aan wandbeugels en het is geen probleem de wandbeugel naar je wens te vinden. Er zijn wandbeugels die aan beide uiteinden aan de muur bevestigd worden. Ook zijn er beugels die aan één zijde aan de muur komen. Deze zijn voorzien van een afsluitdop aan de andere zijde. Er zijn dus meerdere mogelijkheden voor de wandbeugels. Wat zeker is dat de beugels eenvoudig te monteren zijn en dat deze laag geprijsd zijn. Dat veiligheid niet veel hoeft te kosten blijkt wel uit de beugels in deze categorie.

Een mooi voorbeeld van een veilige wandbeugel is de beugel met glow. Deze licht op in het donker. De beugel is dan ook altijd goed te zien en door de stevige grip kan er makkelijk gebruik van gemaakt worden. In ons assortiment vind je alleen artikelen van gerenommeerde merken. Er zijn vele modellen die ook een lange garantie bieden. Dit kan een functionaliteitsgarantie zijn die oploopt tot wel tien jaar. Je weet dat als je een beugel aankoopt dat je er lang plezier van zult hebben. Denk wel goed om de breedte van de beugels. Deze staat duidelijk aangegeven bij de beugels. Ook is er de mogelijkheid om te filteren. Je klikt dan simpel de gewenste breedte aan en alleen de wandbeugels die deze breedte hebben worden dan getoond.

Wandbeugels in vele kleuren

De wandbeugels zijn te bestellen in diverse kleuren. Er is bij iedere muur een passende wandbeugel te vinden. Wij bieden beugels in het wit maar ook in het grijs. Net als bij de breedte kan er ook op kleur gefilterd worden. Het is mogelijk om meerdere filters tegelijkertijd te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld een filter instellen op een wandbeugel van 400 millimeter die wit is. Dit maakt het zoeken van de juiste beugel een stuk makkelijker. Je ziet direct de beugels die aan jouw wens voldoen. Ook na het filteren is er nog een ruime keuze en zal het geen probleem zijn de juiste wandbeugel te vinden.

Naast de wandbeugels bieden wij andere artikelen die de veiligheid verhogen. Denk hierbij aan zitjes en krukken voor in de douche. Dit zou je ook in combinatie met de wandbeugel kunnen gebruiken. De beugel biedt ondersteuning tijdens het zitten en opstaan. De zitjes en krukken maken het mogelijk om makkelijk te douchen. Heb je een vraag over onze ondersteunende producten dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken of om antwoord te geven op je vragen. De klantenservice heeft ruime openingstijden en is per e-mail, telefoon of per chat te bereiken. Bij de meeste modellen worden de materialen voor bevestiging meegeleverd. Daar hoef je dus geen extra kosten meer voor te maken. Winkelen bij Gyzs.nl betekent kopen voor een lange prijs, profiteren van een snelle levering en het aanschaffen van kwalitatieve producten.

 

Onze professionals staan voor u klaar

Elke werkdag van 8:30 tot 17:00!

Bel 0224 - 212 026,WhatsApp of mail

 1. Prijs  0,00 -  1.000,00
 2. kunststof  0,00 -  1.000,00