Gootstukken (22)

Met gootstukken maak je een waterdichte afsluiting wanneer je een dakraam plaatst. Het is een essentieel onderdeel dat je binnenruimte beschermt tegen de weersinvloeden. Gyzs.nl biedt je diverse gootstukken, onder andere voor VELUX dakramen.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Gootstukken voor VELUX dakramen, en meer

Zoals je misschien wel weet, maak je met een dakraam een heel andere ruimte van je zolder. In plaats van enkel een donkere, slecht geventileerde opslagplaats krijg je een vertrek met mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer of een studeer- of hobbyruimte. Met een dakraam haal je (dag)licht en frisse lucht in huis.

Het is natuurlijk wel van essentieel belang dat je dakraam water- en winddicht is. Ongewenste tocht en vocht kunnen heel vervelende gevolgen hebben. Goed passende, kwalitatieve gootstukken zijn daarom onmisbaar tijdens het plaatsen van je dakraam. Hierboven bieden we gootstukken aan die je onder andere kan gebruiken voor VELUX en Keylite dakramen. Hulp nodig bij het vinden van de juiste maat of type? Onze helpdesk is bereikbaar voor vragen en advies via WhatsApp, telefoon en e-mail.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]

  • Gootstukken voor o.a. VELUX en Keylite dakramen
  • Voor een waterdicht dakraam
  • Gratis bezorgd bij minimale bestelwaarde van € 100,-


Gootstuk plaatsen

Je kan een dakraam niet plaatsen zonder gootstukken. Ze zijn de waterdichte verbinding tussen het dakraam en je dak. In de bij het dakraam geleverde handleiding staat beschreven hoe je de gootstukken moet aanbrengen. Normaal gesproken doe je dat zodra je het kozijn van het dakraam hebt geplaatst. De gootstukken plaats je op het kozijn, zorgen voor een waterdichte seal rondom het raam en zijn belangrijk voor een optimale afwatering.

Onze gootstukken voor dakramen

Ons assortiment heeft gootstukken voor iedere type en merk dakraam en dak. Of je nu een dakraam plaatst op een dak met traditionele dakpannen, of aan de slag moet op een dak van riet of met (kunst)leien, in onze webshop vind je altijd een passende set gootstukken om je dakraam helemaal af te maken. Daarnaast hebben we voor een perfecte afwerking van je dakraam diverse dakraam onderdelen. Je vindt hier gootstukken voor VELUX dakramen, maar ook voor Keylite en andere merken. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste gootstukken, kan je natuurlijk altijd contact opnemen met onze helpdesk.

Bekijk de rest van ons assortiment

Met meer dan 20.000 bouwproducten op eigen voorraad en meer dan 60.000 leverbare artikelen, heeft Gyzs.nl alles in huis voor een geslaagd (bouw)project. Aan zowel de fanatieke doe-het-zelver als de professional zorgen we voor een zo compleet mogelijk aanbod. Zo grijp je nooit mis en kan je snel (weer) aan de slag. Ons assortiment is dus enorm, en om je een indruk ervan te geven doen we graag een greep uit ons aanbod. Kijk ook eens bij:Meer weten?

Heb je nog vragen over de gootstukken op deze pagina of wil je graag persoonlijk advies? We helpen je graag verder. Stel je vraag aan onze helpdesk door contact op nemen via WhatsApp, telefoon of e-mail.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]