Passers bij GYZS.nl (6)

Met een passer kan er een perfecte cirkel gemaakt worden. Dit kan een hele cirkel zijn maar ook een halve cirkel. Er zijn verschillende soorten passers waar gebruik van gemaakt kan worden. Er zijn de steekpassers maar ook de krompassers. Zoals je kunt zien zijn de passers voordelig. Wanneer je een passer aanklikt dan zie je bij het artikel de levertijd staan. Bij de meeste passers zal het je opvallen dat deze op voorraad zijn. Bestel je deze voor half vijf in de middag dan worden deze dezelfde dag nog verzonden. Ben je woonachtig in Nederland dan zal je deze over het algemeen de volgende dag al ontvangen. Ook kun je bij de artikelen de specificaties zien staan.

Bij een passer is vooral de lengte van belang. Wij hebben daar een ruime keuze in. Om makkelijk de juiste passer te vinden is er de optie om aan de linkerkant van het scherm te filteren. Daar kun je de lengte aanklikken en de passers die aan deze lengte voldoen zie je dan op het scherm verschijnen. Dit maakt het winkelen een stuk eenvoudiger. Bij het filteren is er niet alleen de mogelijkheid om voor de lengte te kiezen. Er is ook de mogelijkheid om op prijs te filteren. Wanneer je dit doet dan zie je alleen de passers die binnen deze prijsklasse vallen. Dit is een handige optie. Op deze wijze weet je zeker dat je nooit boven je budget zal komen.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
 • Lintner Steekpasser zonder veer 150mm
  GY11658002
  Lintner Steekpasser zonder veer 150mm
  € 12,71 excl.
  € 15,38 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Rauhaus Krompasser nr.4 300mm
  GY11658019
  Rauhaus Krompasser nr.4 300mm
  € 22,18 excl.
  € 26,84 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Lintner Steekpasser zonder veer 300mm
  GY11658006
  Lintner Steekpasser zonder veer 300mm
  € 15,88 excl.
  € 19,21 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Van Erp Steekpasser zonder veer 200mm
  GY11658004
  Van Erp Steekpasser zonder veer 200mm
  € 19,25 excl.
  € 23,29 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Krompasser nr.4 200mm
  GY11658017
  Krompasser nr.4 200mm
  € 7,58 excl.
  € 9,17 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Steekpasser zonder veer 250mm
  GY11658005
  Steekpasser zonder veer 250mm
  € 24,09 excl.
  € 29,15 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

32

Passers

Een passer kopen gaat snel

Door te filteren zal een passer kopen geen probleem meer zijn. Dit zijn echter niet de enige hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden om af te tekenen. Daar hebben wij ook nog vele andere producten voor. Denk hierbij aan de aftekenpotloden en de stiften. Verder zijn er diverse sjablonen voor letters en cijfers. Al deze hulpmiddelen zijn bijna onmisbaar tijdens het klussen. Het is dan ook raadzaam om niet alleen deze categorie te bekijken maar ook alle overige categorieën. Daar zie je de voordelige andere artikelen staan om mee af te tekenen en te markeren.

Het kiezen van de juiste passer is belangrijk. Wil je de buitenwerkse maat van een voorwerp overnemen of controleren dan maak je de keuze voor een krompasser.De steekpasser kan worden gebruikt om de afstand tussen twee punten precies af te passen. Twijfel je of de passer geschikt is voor de werkzaamheden dan kun je met onze klantenservice contact opnemen. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Voor iedere klus is er de juiste passer te vinden. Wij zorgen dat deze snel geleverd wordt zodat de klus snel geklaard kan worden. Het contacteren van onze klantenservice kan op vele manieren. Dit is mogelijk per telefoon en per e-mail. Het is ook mogelijk om op onze website te chatten. Dit is een goede manier om snel antwoord op de vraag te krijgen. Ook als je op zoek bent naar een bepaalde soort passer kun je via deze wijze contact met ons opnemen.