Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Dopsleutel toebehoren bij GYZS.nl (29)

Een dopsleutel is een gereedschap wat makkelijk te gebruiken is. Toch zijn er ook nog veel toebehoren die gebruikt kunnen worden. Dit kunnen adapters en verlengstukken zijn. Deze toebehoren kunnen het werken een stuk eenvoudiger maken. Moet je iets op een lastige plek los of vast draaien dan kan een verlengstuk helpen. Genoeg reden om dus eens in deze categorie rond te kijken en te zien of er geschikte toebehoren voor jouw klus te vinden zijn. Het hoeft uiteraard niet een klus te zijn waar je snel mee aan de slag moet. Een verlengstuk of een adapter voor een dopsleutel is altijd handig om in de gereedschapskist te hebben. Wanneer je onze prijzen ziet dan weet je dat je de toebehoren ook nog eens voordelig aan kunt schaffen.

Bij het kiezen van het juiste hulpmiddel voor de dopsleutel is het belangrijk de juiste maar voor de aansluiting te weten. Kijk je aan de linkerkant dan zie je de verschillende maten staan. Klik je op de maat die je nodig bent dan zie je meteen alle gereedschappen die daarbij horen. Om dan ook meteen de toebehoren te zien die binnen je budget vallen kun je ook een bepaalde prijsklasse aanklikken. Dan zie je meteen alle artikelen die binnen deze prijsklasse vallen. Dit is erg makkelijk en dit helpt je om snel de juiste artikelen binnen een bepaald budget te vinden.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Dopsleutel toebehoren

Meteen een dopsleutel bij de toebehoren mee bestellen

Wanneer je nieuwe toebehoren voor een dopsleutel besteld dan is het aan te raden om ook direct een nieuwe dopsleutel mee te bestellen. Deze kun je ook voordelig bij Gyzs.nl bestellen. Wanneer je een bestelling plaatst voor in totaal meer dan honderd euro dan wordt deze ook nog eens gratis bij je bezorgd. Op deze wijze kun je dan ook nog eens besparen op de verzendkosten. Bestel je de toebehoren die op voorraad zijn en doe je dit voor half vijf in de middag dan zullen deze dezelfde dag nog worden verzonden. Bestel je voor twaalf uur dan is het zelfs mogelijk om deze dezelfde dag nog geleverd te krijgen. Bij Gyzs.nl hoef je dan ook nooit lang te wachten tot de artikelen geleverd worden. We hebben natuurlijk nog veel meer voordelig gereedschap in het assortiment dan alleen de dopsleutels. Ook alle soorten elektrisch gereedschap is bij ons te bestellen. Wij bieden verder nog een uitgebreid aanbod aan ijzerwerk en elektra. Het zal dan ook niet lastig zijn om de juiste artikelen te vinden. Wij bieden bij het afrekenen vele betaalmethoden. Het is mogelijk om met iDeal te betalen maar daarnaast kun je bijvoorbeeld ook met de creditcard afrekenen. Wij hebben er alles aan gedaan om het winkelen zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Wil je meer weten over onze artikelen of heb je een vraag over jouw klus neem dan contact met onze klantenservice op. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan via telefoon, e-mail of chat.