Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Slagdopsleutelsset bij GYZS.nl (10)

Een slagdopsleutelset is een goede keuze en is ook nog eens voordelig bij Gyzs.nl te bestellen. Deze Er zijn verschillende sets te bestellen. Over het algemeen bestaat een set uit een slagmoersleutel, slagmoersleutel en krachthulpstukken. Het is dus een zeer complete set die voor veel klussen gebruikt kan worden. Bij het monteren van diverse zaken zal deze zeer goed van pas komen. Het is bij de meeste constructies van groot belang dat de moeren goed vastgedraaid zitten. Wanneer je één van de sets in deze categorie gebruikt dan weet je dat dit het geval is. Deze zijn immers voorzien van krachthulpstukken. Dit maakt het mogelijk om met een lage inspanning toch een grote kracht te zetten. Een set is in de meeste gevallen betere aanschaf dan een losse slagmoersleutel of losse slagmoerdoppen. Deze sets zijn zeer compleet en zullen veel vaker gebruikt worden.

Het voordeel van de sets is ook nog eens dat ze goed verpakt zijn. Ze zitten in beschermende blikken of omhulsels. Dit maakt het niet alleen makkelijk om deze mee te nemen maar dit houdt het ook overzichtelijk. Je ziet meteen alle maten op een rij en het wordt makkelijker om snel de juiste maat te pakken. Als deze gereedschappen in een opbergboxblik zitten dan blijven ze ook langer goed en komen ze minder snel kwijt. Deze sets zijn dan ook zeker een aanwinst voor je gereedschapskist. Zoals je ziet zijn de sets van hoogwaardige merken. Je weet dan ook dat je kwaliteit aanschaft die lang mee gaat.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Slagdopsleutelsset

Voordelig een slagdopsleutelset aanschaffen

Heb je al een kijkje in ons assortiment genomen dan zal het je direct opgevallen zijn dat de sets zeer voordelig aan te schaffen zijn. Waar je goed op dient te letten dat is uit hoeveel delen de set bestaat en wat de maat is. Deze informatie kun je vinden als je op het artikel klikt. Wil je meteen alle sets die binnen je budget vallen dan is het aan te raden om aan de linkerkant van het scherm op prijs te filteren. Wanneer je daar een prijsklasse aanklikt dan zie je direct alle artikelen die daar binnen vallen.

Ook kun je direct de levertijd zien als je bij het artikel kijkt. Wij zijn een webwinkel die het belangrijk vindt om veel artikelen op voorraad te hebben. Dit betekent ook dat we de sets snel kunnen leveren. Dit is in de meeste gevallen de volgende dag (binnen Nederland). Wil je een set dezelfde dag nog geleverd krijgen dan is dit ook mogelijk. Het is dan belangrijk dat de bestelling voor twaalf uur geplaatst wordt. Wil je daar mee informatie over dan kun je met onze klantenservice contact opnemen. Dit kan per chat, mail of telefoon. Uiteraard kun je ook met andere vragen over de slagdopsleutelsets en de overige artikelen contact opnemen met de klantenservice. Wij zullen je snel een antwoord geven. Vind je het lastig om een keuze tussen de sets te maken dan helpen wij je ook graag de juiste keuze te maken.