Vegers bij GYZS.nl (4)

Gelukkig is het zo dat er voor iedere klus wel een speciaal soort veger te vinden is. Dit maakt het ook makkelijker om de klus te klaren. De verschillende soorten vegers die zie je ook in deze categorie. Het zijn bijvoorbeeld zaalvegers of vegers voor de schoorsteen. Het mogen wel verschillende vegers zijn maar toch zijn er wel een aantal zaken die overeen komen. Zo kunnen deze vegers allemaal voordelig worden besteld en is er ook nog eens een snelle levertijd. Daarbij zijn het dan ook nog eens vegers van hoge kwaliteit. Je weet dat als je één van deze vegers aanscgft dat je snel de klus geklaard hebt en dat het weer schoon is. Daar zal je ook niet veel tijd en moeite in willen steken. Een goede veger is dan ook aan te raden.

Wil je alleen de vegers zien die binnen je budget passen dan is er de mogelijkheid om te filteren. Dit kan worden gedaan aan de linkerzijde van het scherm. Daar klik je een prijsklasse aan die past bij je budget en meteen zie je dan alle artikelen verschijnen die aan die eis voldoen. Dit maakt het winkelen een stuk eenvoudiger. Wanneer je van de optie gebruik maakt dan weet je dat je alleen de artikelen ziet die voor jou betaalbaar zijn. Wij van Gyzs.nl vinden het belangrijk om de klant het winkelen zo makkelijk mogelijk te maken. Wij bieden bijvoorbeeld vele verschillende betaalmogelijkheden aan.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
 • Schoorsteen stokkenset inclusief borstel 200mm
  GY11641530
  Schoorsteen stokkenset inclusief borstel 200mm
  € 141,50 excl.
  € 171,22 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Draadster 200mm
  GY11641543
  Draadster 200mm
  € 13,26 excl.
  € 16,04 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Schoorsteen veegapparaat met kogel 200mm
  GY11641531
  Schoorsteen veegapparaat met kogel 200mm
  € 32,69 excl.
  € 39,55 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Draadster 150mm
  GY11641542
  Draadster 150mm
  € 10,52 excl.
  € 12,73 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

32

Vegers

Ook vegers voor de schoorsteen

Wanneer je wel eens een schoorsteenveger de schoorsteen hebt laten vegen dan weet je hoe duur dit kan zijn. In deze categorie zie je ook diverse vegers voor de schoorsteen. Deze vegers zijn veel voordeliger dan het inhuren van een professionele schoorsteenveger. Je zal merken dat deze vegers helemaal niet lastig zijn te gebruiken. Het is dan ook mogelijk om veel geld te besparen. Er zijn zelfs vegers te bestellen die geleverd worden inclusief een stokkenset. Je kunt dan de gehele schoorsteen vegen aangezien je een grote reikwijdte hebt. Ook deze set is voordelig te bestellen.

Je merkt wel dat je bij Gyzs.nl veel geld kunt besparen. Dit is dan niet alleen op de vegers maar ook op de kosten van een professional. Jij kunt de klus zelf klaren. Heb je een vraag over welke borstel het meest geschikt is voor de klus dan kun je met onze klantenservice contact opnemen. Deze is op meerdere manieren te bereiken. Je zou een chat met ons kunnen starten (rechtsonder in het scherm). Ook is het mogelijk om per e-mail of telefoon met ons contact op te nemen. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Ben je op zoek naar een bepaald soort veger maar kun je deze niet vinden? Neem dan ook contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan het gewenste model voor je bestellen of je een goed alternatief bieden. Jij kunt dan ook snel aan de snel met de juiste veger en de klus eenvoudig klaren.