Moker bij GYZS.nl (9)

Echt zwaar werk daar heb je een moker voor nodig. Als je een nieuwe moker gaat bestellen dan wil je daar niet te veel geld aan uitgeven. De mokers die je in deze categorie ziet hebben een zware massief stalen kop. Hiermee kunnen de zware slagen worden gegeven. Een moker wordt vaak gebruikt om zware slagen te geven om materialen de grond in te slaan. Ook kunnen sloopwerkzaamheden met een moker worden uitgevoerd. In deze categorie vind je een moker die geschikt is voor jouw klus. Mokers zijn ook bij vele soorten klussen bruikbaar. Het is dan ook een aankoop die je bij meerdere klussen kunt gebruiken.

Als je in deze categorie kijkt dan zie je niet alleen mokers staan. Ook zijn er doppen te vinden. Dit zijn doppen van rubber die op de massief stalen kop kunnen worden geplaatst. De moker kan dan ook bij materialen zoals tegels worden gebruikt. Zoek je een moker met een kap dan kun je deze beide bestellen. Wil je meer weten over de specificaties van de mokers dan kun je op een model klikken. Klik je dan bijvoorbeeld op een grote moker dan zie je alle specificaties staan. Ook de levertijd wordt dan meteen weergegeven. Je weet dan direct wanneer de moker bezorgd wordt en je ziet ook meteen of het een moker is die voor jouw klus geschikt is. Een moker kopen is bij Gyzs.nl geen probleem. Je zal al snel het juiste model gevonden hebben.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Moker

Mokers in verschillende gewichten

De mokers die in deze categorie staan afgebeeld die hebben verschillende gewichten. Het is mogelijk om een moker van duizend gram te bestellen maar ook om een moker van tweeduizend gram te bestellen. Filteren op het juiste gewicht is mogelijk aan de linkerzijde van het scherm. Daar klik je het gewenste gewicht aan en de daarbijbehorende mokers verschijnen direct op het scherm. Naast het gewicht kan er ook op de uitvoering worden gefilterd. Helemaal makkelijk is dat er ook op prijsklasse kan worden gefilterd. Dit maakt het dat je ook direct een klasse binnen je budget aan kunt geven. Een moker binnen je budget aanschaffen wordt zo wel heel makkelijk.

Gyzs.nl biedt een zeer ruim assortiment. Als je een hamer of een kunststof hamer nodig bent dan kun je die ook aanschaffen. Deze zijn uiteraard ook leverbaar tegen een lage prijs. De artikelen die op voorraad zijn die kunnen de volgende dag al worden geleverd. Het is dan wel belangrijk dat de bestelling voor half vijf in de middag wordt geplaatst. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden. Heb je vragen over de mokers dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij geven je graag een goed advies. Wanneer je meerdere gereedschappen nodig bent dan is het raadzaam om deze direct mee te bestellen. Bestel je namelijk voor meer dan honderd euro dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Dit zorgt ook weer voor een leuke besparing.