Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Stratenmakershamers bij GYZS.nl (7)

De naam zegt het eigenlijk al een een stratenmakershamer is geschikt voor het straten maken. Toch is het ook een hamer die bij andere klussen gebruikt kan worden. Wanneer je in ons aanbod kijkt dan zie je dat er vele verschillende merken te bestellen zijn. Wat deze merken gemeen hebben is dat ze van hoge kwaliteit zijn. Wij verkopen onder andere de merken De Wit en Kelfort. Dit zijn merken die zowel door professionals als hobbymatige klussers gebruikt worden. Wat de hamers zo goed maakt is dat ze lang mee gaan. Is er een probleem met de hamer dan weet je dat er een goede garantie is. Het probleem zal dan ook snel worden opgelost.

De stratenmakershamer is aan de ene kant voorzien van een platte kop. Hiermee kan het slagwerk worden gedaan. Er is ook een kant met een lang en scherp snijvlak. Deze is gebogen en hiermee kunnen stenen eenvoudig worden verkleind. Dit maakt het dat een steen op een snelle wijze passend is te maken. Niet alleen een echte stratenmaker kan niet zonder deze hamer. Ook de doe-het-zelver zal veel baat hebben bij dit gereedschap. Het is bijna onmisbaar bij het straten en zal veel gebruikt worden. Naast dat je de hamers in deze categorie vindt zijn er ook andere gerelateerde artikelen bestellen. Zo is er bijvoorbeeld de tegelklopper nylon klos. Neem dan ook eens rustig kijkje in deze categorie en zie welke voordelige hamers en artikelen er allemaal zijn.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Stratenmakershamers

Zonder problemen de juiste stratenmakershamer vinden

Het zal geen enkel probleem zijn om de juiste stratenmakershamer te vinden. Het enige wat je hoeft te doen dat is te filteren. Deze mogelijkheid die zie je aan de linkerkant van het scherm. Daar kun je bijvoorbeeld filteren op het gewicht van de hamer. Als je zwaardere stenen gebruikt dan zal je ook een zwaardere hamer willen gebruiken die meer kracht kan verdragen. Uiteraard kun je voor de lichtere werkzaamheden ook een lichtere stratenmakershamer gebruiken. Het is mogelijk een hamer van vijfhonderd gram te gebruiken maar er zijn ook hamers van tweeduizend gram in ons assortiment te vinden.

Het filteren gaat erg eenvoudig. Deze optie laat je meteen de juiste hamers in beeld zien. Wil je een stratenmakershamer van vijftienhonderd gram aanschaffen dan klik je dit gewicht aan. Meteen zie je dan alle hamers die dit gewicht hebben. Er is ook de mogelijkheid om meerdere filters tegelijkertijd in te stellen. Dan is het ook mogelijk om een prijsklasse aan te vinken. Dit maakt het dan mogelijk om snel de stratenmakershamer met het juiste gewicht binnen jouw budget te vinden. Probeer het maar eens. Je zal dan zien hoe makkelijk het is. Het filteren kan niet alleen binnen deze categorie worden gedaan maar ook binnen alle andere categorieën. Daar vind je net als bij de stratenmakershamers vele mooie artikelen voor lage prijzen. Aangezien Gyzs.nl de meeste artikelen op voorraad heeft kunnen wij deze vaak dezelfde dag nog verzenden.