Hamerstelen bij GYZS.nl (9)

Een hamer is een gereedschap wat vaak gebruikt wordt. Het wil voorkomen dat de steel van een hamer door intensief gebruik stuk gaat. Wanneer dit gebeurt dan is het zonde om de hele hamer nieuw te kopen. Het is ook mogelijk om een nieuwe steel te kopen. Wanneer je een kijkje in deze categorie neemt dan zie je diverse soorten hamerstelen staan. Het zal niet lastig zijn om de juiste steel voor jouw hamer te vinden. Wij bieden vele stelen van kwalitatieve merken aan. Dit zijn onder andere de merken Talen en De Wit. Natuurlijk kun je hetzelfde merk steel kiezen als je een hamer van dit merk hebt. Bezit je een ander merk hamer dan kun je ook gewoon de stelen gebruiken die in deze categorie getoond worden.

Er zijn een aantal zaken belangrijk als je een nieuwe steel aan wilt schaffen. Wil je snel de juiste keuze maken dan is het makkelijk om van de optie om te filteren gebruik te maken. Deze optie die zie je aan de linkerzijde van het scherm staan. Hier kun je bijvoorbeeld het gewicht van de steel aangeven. Als de steel een zware hamerkop moet dragen dan is het aan te raden om ook van een zware steel gebruik te maken. Direct na het aanklikken van het gewicht zie je de daarbijbehorende stelen in beeld verschijnen. Heb je een maximaal bedrag wat je aan een steel wilt uitgeven dan is het ook mogelijk om een prijsklasse aan te geven. Je ziet dan alle juiste stelen binnen een bepaalde prijsklasse staan.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Hamerstelen

Hamerstelen voor ieder merk

Bij Gyzs.nl kun je hamerstelen vinden voor ieder merk. We gaven al aan dat de hamer gerust van een ander merk mag zijn dan de steel. Vind je het lastig om de juiste steel voor de hamer te kiezen dan helpen wij je graag. Je kunt dan contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn goed bereikbaar en hebben ruime openingstijden. We willen je aanraden om van de chat gebruik te maken als je een vraag hebt. De knop voor het chatten zie je rechtsonder in het beeld staan. Daar kun je de direct de vraag stellen. Naast chatten kun je ook per telefoon en per e-mail de vraag stellen.

Is een nieuwe hamersteel niet de oplossing dan zal je een nieuwe hamer aan moeten schaffen. Deze kun je ook voordelig in ons assortiment vinden. Wij hebben een ruim aanbod aan hamers. Dit kunnen hamers voor de tuin zijn maar ook hamers voor sloopwerkzaamheden. Deze zijn net als de hamerstelen in deze categorie voor een lage prijs te bestellen. Bestel je een hamer of een steel die op voorraad is dan kunnen wij deze dezelfde dag nog verzenden. Het is dan wel belangrijk dat de bestelling voor half vijf in de middag wordt geplaatst. In de meeste gevallen zal de bestelling dan de volgende dag al bij je geleverd worden. Wij leveren niet alleen binnen Nederland maar naar alle landen binnen Europa.