Spanklemmen bij GYZS.nl (10)

Met een veerklem of een spanklem is het mogelijk om allerlei voorwerpen vast te klemmen. Dit is makkelijk als deze bijvoorbeeld gelijmd zijn. Bij Gyzs.nl zijn de zowel de veerklemmen als de spanklemmen voordelig te bestellen. Ook kunnen deze snel worden geleverd. Een veerklem of een spanklem zal vaak van pas komen. Het is een veelgebruikt gereedschap. Je zal zien dat als je deze eenmaal aangeschaft hebt dat je deze dan vaak zal gebruiken. Het is daarom wel belangrijk dat er een klem van hoge kwaliteit gebruikt wordt. Wij bieden onder andere veerklemmen en spanklemmen van Bessey en Fixman. Dit zijn merken die kwalitatieve artikelen leveren. Ook bieden deze merken een goede garantie. Fixman heeft bijvoorbeeld een functionaliteitsgarantie van maar liefst tien jaar.

De klemmen die zijn makkelijk in gebruik. Met weinig inspanning kunnen deze vastgeklemd worden. Vind je het lastig om een keuze te maken dan willen wij je vragen contact op te nemen. Wij helpen je graag een goede keuze te maken. Gyzs.nl heeft een klantenservice die op meerdere manieren te bereiken is. Dit kan per e-mail maar ook per telefoon en chat. Wil je chatten dan kan dit gedaan worden door op de button rechtsonder in het scherm te klikken. Wanneer deze button zichtbaar is dan is onze klantenservice online en dan zullen wij jouw vraag snel beantwoorden.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Spanklemmen

Een veerklem met de juiste klemwijdte

Het is uiteraard belangrijk dat als je een veerklem of een spanklem koopt dat deze dan de juiste klemwijdte heeft. De diverse afmetingen zie je aan de linkerkant van het scherm staan. Wanneer je daar de maat van je keuze aanklikt dan zie je alleen de klemmen van die maat verschijnen. Dit maakt het makkelijker om een keuze te make. Niet alleen op de afmeting kan worden gefilterd. Het is ook mogelijk om op de uitvoering te filteren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om alle handveerklemmen van honderd millimeter op het scherm te zien. Daarbij is het dan ook nog eens mogelijk om een prijsklasse aan te klikken. Dan zie je de klemmen binnen een bepaalde klasse. Dit maakt het makkelijk om de artikelen binnen je budget te zien.

Gyzs.nl vindt het belangrijk dat de bestelde veerklemmen en spanklemmen snel gebruikt kunnen worden. Dit is ook de reden dat wij het grootste gedeelte van het assortiment op voorraad hebben. Deze kunnen dezelfde dag nog worden verzonden. Bestel je voor half vijf in de middag dan is de kans groot dat deze de volgende dag al geleverd worden. Het is ook mogelijk om de bestelling dezelfde dag nog geleverd te krijgen. Dan is het belangrijk dat er voor twaalf uur in de middag besteld wordt. Wil je daar meer over weten dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zorgen ervoor dat de artikelen in ons assortiment niet alleen voordelig zijn maar dat deze ook zeer snel geleverd worden.