Lijmkammen bij GYZS.nl (5)

Lijmen kan best een lastige klus zijn. Wanneer je goed gereedschap gebruikt zal de klus al een stuk makkelijker worden. Het is dan ook goed om een kijkje in deze categorie te nemen en te zien welke gereedschappen er allemaal beschikbaar zijn. Je zal merken dat het handige hulpmiddelen zijn om het verlijmen makkelijker te maken. De gereedschappen die je in deze categorie vindt zijn onder andere lijmkammen en lijmscheppen. Het zijn gereedschappen die voordelig aangeschaft kunnen worden en die ook snel worden geleverd. De gereedschappen zijn ook van gerenommeerde merken zoals Elbo en Anker. Dit zijn merken die een goede garantie geven en die lang en makkelijk gebruikt kunnen worden. Wanneer je eenmaal het lijmgereedschap gebruikt heb zal je merken dat een klus vele malen simpeler gaat.

Wij hebben verschillende soorten gereedschap in het assortiment. We noemden al de lijmkammen die er te bestellen waren. Daarnaast zijn er ook de lijmverdelers. Om meteen het juiste gereedschap op het scherm te krijgen is het aan te raden om te filteren. Dit kan worden gedaan aan de linkerzijde van het scherm. Daar zie je de verschillende gereedschappen staan. Wanneer je het gereedschap aanklikt waar je naar op zoek bent dan zal alleen dit gereedschap op het scherm verschijnen. Dit maakt het makkelijker om een keuze te maken. Het is leuk dat er op het type gereedschap gefilterd kan worden maar daarnaast kan er ook op prijs gefilterd worden. Doe je dit in combinatie met het gereedschap dan zie je niet alleen de gereedschappen die je zoekt maar ook zie je de gereedschappen die binnen je budget vallen.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
 • Lijmspaarbus 900ml
  GY11500336
  Lijmspaarbus 900ml
  € 22,55 excl.
  € 27,29 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Master Lijmkam hout middel 180mm
  GY11500299
  Master Lijmkam hout middel 180mm
  € 1,96 excl.
  € 2,37 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Lijmspaarbus 1.5 liter
  GY11500337
  Lijmspaarbus 1.5 liter
  € 25,37 excl.
  € 30,70 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Master Lijmkam hout grof 180mm
  GY11500300
  Master Lijmkam hout grof 180mm
  € 1,88 excl.
  € 2,27 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Master Lijmkam hout fijn 180mm
  GY11500298
  Master Lijmkam hout fijn 180mm
  € 1,88 excl.
  € 2,27 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

32

Lijmkammen

Lijmgereedschap wordt snel geleverd

Het lijmgereedschap in deze categorie wordt snel geleverd. Om direct te zien hoe lang de levertijd is kun je op het artikel klikken. Daar kun je dan ook meer specificaties bekijken. De levertijd staat direct aangegeven en wat je op zal vallen is dat het meeste gereedschap op voorraad is. Dit gereedschap kan de volgende dag al geleverd worden. Het is wel belangrijk dat de bestelling dan voor half vijf in de middag wordt geplaatst. Wij zorgen er dan voor dat deze dezelfde dag verzonden wordt.

De categorie met het lijmgereedschap is een zeer diverse categorie. Er zijn vele verschillende soorten gereedschap te vinden. Heb je moeite om te vinden wat je zoekt dan kun je met onze klantenservice contact opnemen. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken. Onze klantenservice kan op vele manieren bereikt worden. Deze is per telefoon en e-mail bereikbaar. Daarnaast is de klantenservice ook per chat bereikbaar. Klik je deze aan dan kun je direct de vraag stellen en zal je snel antwoord krijgen. Wanneer de chat beschikbaar is dan zie je aan de rechterzijde onderaan het scherm een button staan. Daar kun je op klikken en de vraag stellen. Dit geldt ook als je een bepaald soort gereedschap voor het verlijmen niet kunt vinden. Wij helpen je graag het juiste gereedschap te vinden of een goed alternatief voor te stellen.