Duimstokken bij GYZS.nl (9)

Een duimstok is een meetgereedschap wat je vaak gebruikt. Het kan worden gebruikt om op te meten maar ook om snel en makkelijk af te tekenen. Een duimstok hout is een veelgemaakte keuze. Dit zijn duimstokken die makkelijk in gebruik zijn en ook sterk. Naast de houten duimstokken zijn er ook uitvoeringen van plastic te bestellen. Als je in ons ruime assortiment kijkt dan zal je zien dat het helemaal niet lastig is om een keuze te maken. Ook zie je dan dat een duimstok helemaal niet duur hoeft te zijn. Deze schaf je snel en voordelig aan bij Gyzs.nl.

Een duimstok wordt vooral gebruikt om lange afstanden mee te meten. Dit is eenvoudig aangezien de duimstok bestaat uit lange stroken die aan elkaar zijn verbonden. Deze stroken kunnen ook buiten. Een duimstok kopen dat doe je natuurlijk bij Gyzs.nl. Dit is niet alleen om de ruime keuze en de lage prijzen. Er is ook nog eens een snelle levering. Wanneer je een duimstok aanklikt dan zie je niet alleen de specificaties staan. Het is dan ook mogelijk om de levertijd te zien. Daar zal je zien dat de meeste duimstokken op voorraad zijn. Voor deze modellen geldt dat die in de meeste gevallen de volgende dag al kunnen worden bezorgd. Het is dan wel belangrijk dat de bestelling voor half vijf in de middag wordt geplaatst. Er wordt dan voor gezorgd dat deze dezelfde dag nog wordt verzonden.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
 • Duimstok met kop plastic geel 1 meter
  GY11652250
  Duimstok met kop plastic geel 1 meter
  € 4,12 excl.
  € 4,99 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Ironside Duimstok kunststof wit 1 meter
  GY11871293
  Ironside Duimstok kunststof wit 1 meter
  € 6,66 excl.
  € 8,06 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Ironside Duimstok hout ramin 1m
  GY11871291
  Ironside Duimstok hout ramin 1m
  € 4,80 excl.
  € 5,81 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Duimstok alu blank 1m mm
  GY11652603
  Duimstok alu blank 1m mm
  € 6,77 excl.
  € 8,19 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Duimstok met kop plastic wit 1 meter
  GY11652252
  Duimstok met kop plastic wit 1 meter
  € 4,12 excl.
  € 4,99 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Schuil Duimstok timmerman hout 50cm
  GY11652601
  Schuil Duimstok timmerman hout 50cm
  € 7,28 excl.
  € 8,81 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Ironside Duimstok kunststof geel 1 meter
  GY11871292
  Ironside Duimstok kunststof geel 1 meter
  € 5,36 excl.
  € 6,49 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Schuil Duimstok schuil hout 100cm
  GY11652602
  Schuil Duimstok schuil hout 100cm
  € 8,11 excl.
  € 9,81 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Duimstok met kop plastic blauw 1meter
  GY11652254
  Duimstok met kop plastic blauw 1meter
  € 3,60 excl.
  € 4,36 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

32

Duimstokken

Binnen een paar klikken de juiste duimstok vinden

De juiste duimstok die vind je met een paar klikken. Dit doe je aan de linkerzijde van het scherm. Daar heb je namelijk de mogelijkheid om te filteren. Er kunnen hier diverse criteria worden aangeklikt. Dit is onder andere het materiaal waar de duimstok van gemaakt dient te zijn. Ook kun je filteren op de kleur en de lengte. Wanneer je jouw wensen aanklikt dan verschijnen alleen deze duimstokken in beeld. Het zelfs mogelijk een prijsklasse aan te klikken. Zo is het mogelijk alleen duimstokken binnen je budget in beeld te zien.

De duimstokken zijn natuurlijk niet het enige meetgereedschap wat bij Gyzs.nl te bestellen is. Er is een zeer groot aanbod en als je een waterpas nodig bent dan kun je daar ook voor bij Gyzs.nl terecht. Verder is er nog een zeer groot assortiment aan (hand)gereedschap. Een duimstok kopen is zeer makkelijk en dit geldt ook voor het hele overige assortiment. Daar vind je ook waar je naar op zoek bent. Bestel je naast de duimstok nog meer artikelen en is de totale bestelling hoger dan honderd euro dan betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Dit betekent nog een hogere besparing. Het betalen van de bestelling gaat uiteraard op een veilige wijze. Daarbij zijn er vele betaalmethodes waar gebruik van gemaakt kan worden. Wij bieden iDeal om veilig en snel via je eigen bank te betalen. Daarnaast zijn er nog andere veilige methodes zoals het betalen met de creditcard.