Schietlood (6)

Check of een lijn wel verticaal loopt met een schietlood. Het is een belangrijk stuk meetgereedschap voor onder andere metselaars om te zien of alles wel recht staat. In onze webshop bieden we verschillende schietloden aan. Bekijk ze hier:
Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
 • Metselmeisje Schietloodkoord fluoriserend groen 1.3mm x 50 meter
  0275.00050
  Metselmeisje Schietloodkoord fluoriserend groen 1.3mm x 50 meter
  € 3,17 excl.
  € 3,83 incl. btw
  per stuk
  Gem. verzending: binnen 15 werkdagen
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Connex schietlood - cylindervormig - 10m - 100g
  0523.00083
  Connex schietlood - cylindervormig - 10m - 100g
  € 16,41 excl.
  € 19,86 incl. btw
  per 5 stuks
  Gem. verzending: binnen 15 werkdagen
   x 5 stuks
  Loading..
  Bekijk product
 • Metselmeisje Schietlood 70 gram
  0275.00071
  Metselmeisje Schietlood 70 gram
  € 7,38 excl.
  € 8,93 incl. btw
  per stuk
  Gem. verzending: binnen 15 werkdagen
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Rubi schietlood - 600g - 5m
  0335.00072
  Rubi schietlood - 600g - 5m
  € 18,30 excl.
  € 22,14 incl. btw
  per stuk
  Gem. verzending: binnen 15 werkdagen
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Schwann schietlood - 70g
  0007.01033
  Schwann schietlood - 70g
  € 3,28 excl.
  € 3,97 incl. btw
  per stuk
  Gem. verzending: binnen 15 werkdagen
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Schietlood messing 50gr gepolijst (2st)
  0007.02861
  Schietlood messing 50gr gepolijst (2st)
  € 9,47 excl.
  € 11,46 incl. btw
  per set
  1 set In voorraadGem. verzending in 1-2 werkdagen
  set
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

32

Schietlood kopen

Gyzs levert meer dan 60.000 artikelen voor de bouw, met professionele service en garantievoorwaarden. Meer dan 20.000 producten leveren we uit eigen voorraad de volgende werkdag in heel Nederland en België. U kunt bij ons makkelijk bestellen met verschillende betalingsmethodes waaronder betaling op rekening voor zakelijke klanten.

Ontdek de laatste loodjes

GYZS.nl probeert u op het gebied van schietlood een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. De nieuwste artikelen zijn op het moment:

Schietlood messing 50gr gepolijst (2st)
Rubi schietlood - 600g - 5m
Schwann schietlood - 70g

Mocht er toch een Schietlood ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of offerte tegen een scherpe prijs.
U kunt onze technische verkoopspecialisten bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026.

Nauwkeurig verticaal meten

Wanneer je schietlood gebruikt dan weet je al snel of een vlak of een lijn verticaal staat. Het is dan ook goed om dit gereedschap in de kist te hebben liggen. Het zal vaak gebruikt kunnen worden. Denk maar eens na over de klussen die jij gedaan hebt. Dan weet je dat het belangrijk is om te weten of een vlak of lijn verticaal staat. Zoals je ziet is er veel keuze en zal je geen probleem hebben de juiste keuze te maken. Schietlood kopen doe je makkelijk en snel bij Gyzs.nl. Wij bieden niet alleen een ruim assortiment maar ook nog eens zeer lage prijzen. Dit maakt het voordelig om een klus te klaren.

Nauwkeurig verticaal meten

Het schietlood kan ook met een koord in iedere gewenste lengte geleverd worden. Er zijn diverse uitvoeringen. Deze zie je aan de linkerkant staan. Heb je bijvoorbeeld een fluoriscerend schietlood nodig dan klik je deze uitvoering aan. Dan zie je alleen het schietlood wat fluoriscerend is in beeld. Dit maakt het makkelijk om snel een keuze te maken. Het is niet niet alleen mogelijk om op uitvoering te filteren. Wij bieden je ook de optie om op prijs te filteren. Wanneer je aan een klus begint dan zal je een bepaald budget in gedachten hebben. Wanneer je filtert op prijs dan is het mogelijk om alleen het schietlood in een bepaalde prijsklasse te tonen. Dit maakt het makkelijk om aankopen binnen je budget te doen. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Er is al schietlood aan te schaffen voor een paar euro.


Snel aan de slag met schietlood

Ben je met een klus bezig en heb je nieuw schietlood nodig dan is het belangrijk dat dit snel geleverd kan worden. Bij Gyzs.nl hebben we de meeste artikelen op voorraad. Dit houdt in dat deze dezelfde dag nog verzonden kunnen worden. Bestel je het schietlood voor half vijf in de middag dan zal deze over het algemeen de volgende dag al worden geleverd. Het is zelfs mogelijk de bestelling dezelfde dag te laten leveren. Dan is het van belang dat je de bestelling voor twaalf uur in de middag plaatst. Meer informatie over levering op dezelfde dag kun je krijgen bij de klantenservice.

Heb je hulp nodig?

De klantenservice staat ook voor je klaar als je een vraag over een gereedschap of het schietlood hebt. Er zijn vele manieren om de klantenservice te bereiken. Dit kan gedaan worden per e-mail en telefoon. Daarbij is het ook mogelijk om de klantenservice te bereiken per chat. Daarvoor zie je een button rechtsonder in het scherm staan. Wanneer je daar op klikt dan kun je direct de vraag stellen. Er zal dan snel een antwoord volgen. We willen je aanraden ook ons overige assortiment eens te bekijken. Dan zal je zien dat niet alleen het schietlood zeer voordelig is. Ook ons overige gereedschap is voordelig te bestellen. Bestel je in totaal voor meer dan honderd euro dan hoef je geen verzendkosten te betalen.