Schuifmaten bij GYZS.nl (5)

Het aanbod van schuifmaten bij Gyzs.nl is groot. Wij hebben een groot assortiment zodat jij altijd de juiste schuifmaat kunt vinden. Er zijn vele gerenommeerde merken zoals de Mitutoyo schuifmaat en de modellen van Ironside. Een schuifmaat kopen is dus geen enkel probleem. Je neemt gewoon een kijkje in ons assortiment en snel zal je de schuifmaat zien die aan je wensen voldoet. Wij zorgen er dan voor dat je deze voordelig aan kunt schaffen. Daarbij zorgen wij dan ook nog eens voor een snelle levering. De schuifmaat kun je dan snel gebruiken. Bij het gebruiken kom je dan ook al snel tot de conclusie dat je kwaliteit hebt aangeschaft.

Er zijn verschillende uitvoeringen te bestellen. Er is de analoge schuifmaat maar ook de digitale schuifmaat. Het voordeel van de digitale uitvoering is dat deze op iedere gewenste positie op de nulstand kan worden ingesteld. Gebruik je de analoge schuifmaat dan kan deze worden gebruikt voor het meten van kleine groeven. Daarbij kunnen er dan ook boringen plaatsvinden. Neem maar eens snel een kijkje bij het aanbod van schuifmaten. Dan zal je al snel zien dat deze niet duur zijn in de aanschaf. Daarbij is een schuifmaat ook een gereedschap wat vaak gebruikt wordt. Netjes werken is belangrijk. Het meetgereedschap van Gyzs.nl zal dan ook zeker van pas komen. Een schuifmaat is een voorbeeld van een gereedschap wat je bij vele klussen kunt gebruiken.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
 • Mitutoyo Schuifmaat digital 0-150mm type 500-181U
  GY11657079
  Mitutoyo Schuifmaat digital 0-150mm type 500-181U
  € 111,69 excl.
  € 135,14 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Ironside Schuifmaat digitaal 150mm
  GY11875277
  Ironside Schuifmaat digitaal 150mm
  € 28,07 excl.
  € 33,96 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Mitutoyo Schuifmaat RVS 0-150mm type 530-104
  GY11657090
  Mitutoyo Schuifmaat RVS 0-150mm type 530-104
  € 53,45 excl.
  € 64,67 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Schuifmaat digit. 0-150mm 4-functies
  GY11875278
  Schuifmaat digit. 0-150mm 4-functies
  € 25,83 excl.
  € 31,25 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Ironside Schuifmaat 150mm
  GY11875271
  Ironside Schuifmaat 150mm
  € 35,01 excl.
  € 42,36 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

32

Schuifmaten

De juiste schuifmaat is zo besteld

Het zal geen probleem zijn om de juiste schuifmaat te bestellen. We willen je aanraden om direct gebruik te maken van de mogelijkheid om te filteren. Wanneer je dit doet dan zie je binnen enkele klikken de juiste schuifmaten op het scherm verschijnen. De opties voor het filteren die zie je aan de linkerzijde van het scherm staan. Het is hier bijvoorbeeld mogelijk om het meetbereik in te stellen. Ook kun je de uitvoering kiezen. Wil je alleen de digitale schuifmaten zien dan klik je deze aan. Direct zullen alleen dan de digitale uitvoeringen worden getoond. Het is naast het filteren op specificaties voor de schuifmaten ook mogelijk een filter voor de prijs in te stellen.

De schuifmaten zijn niet het enige meetgereedschap wat er bij Gyzs.nl besteld kan worden. Er zijn vele soorten gereedschap. Denk hierbij aan de waterpassen en de meetlinten. Het loont dan ook de moeite om snel eens bij het overige (meet)gereedschap te kijken. Heb je de juiste schuifmaat gevonden dan zou je ook ander gereedschap wat je nodig bent bij een klus direct mee kunnen bestellen. Wanneer je dit doet en de totale bestelling is meer dan honderd euro dan betalen wij de verzendkosten voor jou. Het bestellen en het betalen bij Gyzs.nl gaat ook zeer makkelijk. Wij bieden vele veilige betaalmethoden. Dit is onder andere het betalen met iDeal. Je betaalt dan snel en makkelijk via je eigen bank. Uiteraard is het ook mogelijk om van andere betaalmethoden zoals de creditcard gebruik te maken.