Gatenponsen bij GYZS.nl (2)

De gatenpons die kun je gebruiken om gaten te ponsen in een spoelbak. Dit is een gereedschap wat makkelijk werkt en waar je zonder veel kracht te zetten de gaten kunt maken. Deze pons is voor meer werkzaamheden te gebruiken. Wil je een gat in staal of kunststof maken dan kun je daar de gatenpons ook voor gebruiken. Zoals je ziet zijn er meerdere gatenponsen beschikbaar. Het zal dan ook niet lastig zijn om de juiste pons te vinden. Wij leveren alleen ponsen van gerenommeerde merken. Het merk Phantom is hier een voorbeeld van. Deze fabrikant maakt gatenponsen die niet alleen voordelig zijn maar die ook van een hoge kwaliteit zijn. Daarbij zijn de prijs van deze gatenponsen laag. Genoeg reden om dus snel een gatenpons aan te schaffen. Je zal zien dat het een gereedschap is wat makkelijk en snel werkt.

Waar je op moet letten voor je een gatenpons aanschaft is de boring. Deze is aangegeven in millimeters. Er zijn verschillende beschikbaar. Om direct de gatenponsen met de juiste boring op beeld te zien kun je aan de linkerzijde van het scherm filteren. Daar zie je de maten staan. Wanneer je een bepaalde boring aanklikt dan zie je alleen de boringen met die afmetingen verschijnen. Het niet alleen mogelijk om op de maat van de boring te filteren. Ook kun je de prijsklasse aanklikken. Wanneer je dit doet dan kun je de gatenponsen binnen een bepaalde prijsklasse op het beeld laten verschijnen. Heb je een maximaal bedrag wat je uit wilt geven dan kies je die prijsklasse. Je weet dan dat je alleen de gatenponsen in beeld zijn die betaalbaar zijn voor jou.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
 • Gatenponsen sanitair 35mm
  GY11662114
  Gatenponsen sanitair 35mm
  € 110,07 excl.
  € 133,18 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Gatenpons standaard 30.5mm
  GY11662116
  Gatenpons standaard 30.5mm
  € 71,76 excl.
  € 86,83 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

32

Gatenponsen

Een gatenpons compleet met trekbout

Wanneer je een gatenpons besteld dan wordt deze compleet geleverd met trekbout. Je kunt er dus direct mee aan de slag. Wanneer je regelmatig klussen uitvoert dan weet je dat de gatenpons vaker gebruikt gaat worden. Het is dan ook makkelijk om deze te hebben liggen. Wanneer je een gat in een spoelbak, in staal of kunststof moet maken dan weet je dat dit snel en makkelijk kan.

Heb je nog andere gereedschappen nodig dan is het raadzaam om deze direct mee te bestellen. Bestel je namelijk voor meer dan honderd euro dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Wanneer je een gatenpons aanklikt dan zie je ook direct de levertijd staan. De meeste gatenponsen die zijn op voorraad. Wil je daar snel mee aan de slag dan is het aan te raden om deze voor half vijf in de middag te bestellen. Wanneer je dit doet dan zullen wij deze dezelfde dag nog verzenden. Woon je binnen Nederland dan zal deze waarschijnlijk de volgende dag al geleverd worden. Ook de inwoners van andere Europese landen kunnen bij Gyzs.nl een bestelling plaatsen. Ook dan zal er uiteraard een snelle levering plaatsvinden. Mocht je vragen hebben over de gatenponsen of over een ander artikel dan kun je contact met ons opnemen. Wij bieden een zeer professionele klantenservice die ruime openingstijden heeft.