Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Penselen bij GYZS.nl (9)

Er is bij Gyzs.nl een ruime keuze aan penselen. Dit zijn onder andere de rijwielpenselen en de lyonpenselen. Deze zijn voor verschillende klussen te gebruiken. Met de lyonpenselen kom je bijvoorbeeld op de meest lastige plekken. Dit komt omdat dit penseel een kromming in de bus van het penseel heeft. Zoals je kunt zien zijn de penselen in deze categorie zeer voordelig. Het is dan ook nog eens zo dat de penselen zeer snel geleverd kunnen worden. Het is dus al mogelijk om snel aan de slag te gaan. Daarbij weet je dat als je voor Gyzs.nl kiest dat je dan ook voordelig een klus kunt klaren.

De penselen die zijn er in diverse uitvoeringen. Deze uitvoeringen die zie je aan de linkerkant van het scherm staan. Daar zie je onder andere het model staan. Daar noemden wij net al een aantal voorbeelden van. Ook zie je de cijfers van de uitvoering. Deze kun je aanklikken en dan zie je direct de juiste penselen op het beeld. Bij de artikelen zie je dat er modellen zijn die meerdere varianten hebben. Dit zijn dan de verschillen in de uitvoeringen. Klik je op het model dan zie je meteen alle uitvoeringen staan. Daarachter staat dan ook de prijs en verder zie je meteen wat de levertijd is. Uiteraard kun je ook alle specificaties van het penseel vinden. Dit maakt het makkelijk om snel de juiste penseel te vinden.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Penselen

Penselen voor een lage prijs

De penselen die zijn dus voor een lage prijs te leveren. Dit is al voor minder dan een euro. Heb je nog andere gereedschappen voor het verven nodig dan kun je deze ook bij ons in het assortiment vinden. We nodigen je dan ook graag uit om eens verder rond te kijken. Hier zie je dan meteen dat er ook voordelige kwasten en andere hulpmiddelen te vinden zijn. Het verven wordt een stuk makkelijker als je de gereedschappen van Gyzs.nl gebruikt. Bestel je in totaal voor meer dan honderd euro dan wordt de bestelling ook nog eens gratis geleverd. Dit is een mooie manier om nog een grotere besparing te behalen.

Het bestelproces is zo makkelijk mogelijk gemaakt. Nadat je de penseel van je keuze in je winkelwagen hebt geplaatst kun je de aflevergegevens in gaan vullen. Daarbij zie je dan ook direct de mogelijkheden om te betalen. Dit zijn er meerdere. Er is onder andere de mogelijkheid om met iDeal te betalen. Dan betaal je veilig en snel via je eigen bank. Ook is er de optie om met de creditcard te betalen. Om makkelijk af te rekenen is het aan te raden om de Gyzs.nl credits te gebruiken. Deze kun je op ieder moment aanschaffen en blijven in je account staan. Wanneer je dan snel een bestelling moet plaatsen heb je geen creditcard of identifier nodig. Je rekent snel en makkelijk af met de credits die in je account staan.