Ruitenlichters (2)

Ruitenlichters zijn onmisbaar als je van plan bent om glas te stellen. Bij Gyzs.nl hebben we meerdere soorten ruitenlichters om aan al je wensen te voldoen. Geïntresseerd? Neem dan een kijkje in het aanbod hieronder. 

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
 • Den Braven Zwaluw Ruitenlichter kunststof
  0089.00046
  Den Braven Zwaluw Ruitenlichter kunststof
  € 11,59 excl.
  € 14,02 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Den Braven Zwaluw Ruitenlichter hout
  0089.00045
  Den Braven Zwaluw Ruitenlichter hout
  € 7,71 excl.
  € 9,33 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

32

Een ruitenlichter kopen

Een ruiterlichter gebruik je om stelblokjes aan te brengen en glas te stellen. Je kan meerdere uitvoeringen bestellen. Wanneer je in het aanbod kijkt dan zie je dat er ruitenlichters van plastic en van hout zijn. Ze zijn voorzien van een ergonomisch handvat waardoor deze eenvoudig in het gebruik zijn. Daarbij is het een gereedschap wat betaalbaar is. Voor onder de tien euro kun je de meeste modellen aanschaffen. Winkel je bij Gyzs.nl dan weet je niet alleen dat je voordelig winkelt. Ook weet je dan dat je kwalitatieve artikelen aanschaft die dan ook nog eens snel bij je worden geleverd.

Wil je helemaal snel het juiste model vinden dan kun je filters instellen. Deze filters die zie je aan de linkerkant van het scherm staan. Een mooi voorbeeld van een filter is het materiaal. Zoek je een ruitenlichter van hout dan klik je dit materiaal aan en dan zie je meteen alle ruitenlichters van hout op je scherm. Dit maakt het vele malen eenvoudiger om een keuze te maken. Daarbij kun je niet alleen filteren op de specificaties van de ruitenlichters. Het is ook mogelijk om een filter voor de prijs in te stellen. Je kiest een prijsklasse en vervolgens worden dan alleen de modellen die binnen deze prijsklasse vallen getoond. Dit maakt het vele malen makkelijker om een ruitenlichter binnen je budget te vinden.

Ons assortiment

Wist je dat we bij Gyzs.nl nog veel meer producten verkopen. Ons doel is om je zo goed mogelijk bij te staan in al je (af)bouw werkzaamheden. Om deze redenhebben we een groot assortiment aan bouw artikelen opgebouwd om je in al je klussen te ondersteunen. Je bedenkt het, we hebben het. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de onderstaande categorieën.


Heb je nog vragen?

We kunnen begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. We hebben daarom een helpdesk team samengsteld dat je antwoorden kan bieden op al je vragen. Stel ze vooral eens op de proef en contact ze via WhatsApp, mail en telefoon.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]