Schroevendraaiers bij GYZS.nl (82)

Ben je op zoek naar een (kleine) schroevendraaier dan kun je deze makkelijk en snel bij Gyzs.nl aanschaffen. Wij bieden een ruim assortiment aan schroevendraaiers. Ieder type en model is te bestellen. Daarbij zijn het dan ook nog eens schroevendraaiers van goede kwaliteit. Laten we maar eens een voorbeeld van de merken geven die worden verkocht. In ons assortiment vind je onder andere Ironside en Fixman. Dat dit goede kwaliteit is blijkt ook wel uit de garantie die wordt gegeven. Op de schroevendraaiers van Fixman wordt bijvoorbeeld tien jaar functionaliteitsgarantie geleverd. Je weet dat als er dan iets mis mocht zijn met de schroevendraaier dat er dan een goede garantie is waar je aanspraak op kunt maken.

Het is niet lastig om het juiste model schroevendraaier te vinden. Kijk maar eens naar de linkerkant van het scherm. Daar staat de mogelijkheid om te filteren. Je ziet daar diverse opties staan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om daar de aandrijving te kiezen. Dit kan een Torx of een Zaagsnede zijn. Ook kun je hier de maat vinden. Wanneer je de eisen die jij aan de schroevendraaier stelt aanklikt dan verschijnt direct het juiste model op het scherm. Wat leuk is dat is dat dit ook bij de prijs kan. Je ziet bij de opties ook een aantal prijsklassen staan. Wil je binnen je budget blijven dan klik je de prijsklasse aan die daarbij hoort. Dan worden er niet alleen de modellen getoond die aan je eisen voldoen maar ook zie je de schroevendraaiers binnen je budget.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schroevendraaiers

Eenvoudig de schroevendraaier bestellen

Bij Gyzs.nl doen we er alles aan om jou zo eenvoudig mogelijk de schroevendraaier te laten bestellen. Wanneer je hebt gefilterd en de juiste schroevendraaier hebt gevonden dan plaats je deze in je winkelwagen. Daarna kun je afrekenen. Je ziet dat er vele verschillende betaalmethodes zijn. Het is mogelijk om onder andere met iDeal en de creditcard te betalen. Daarnaast zie je ook de mogelijkheid tot het betalen met credits. Dit zijn de eigen Gyzs.nl credits. Deze zijn zeer handig en die kunnen op ieder moment worden aangeschaft. Je hoeft dan zelf geen bestelling te plaatsen.

Wanneer je de Gyzs.nl credits aanschaft dan blijven deze namelijk in je account staan. Het komt vaak voor dat je op een klus bent en dat je ineens gereedschap moet bestellen. Dit is lastig aangezien je niet altijd je identifier voor het internetbankieren bij je hebt. Ook zal je niet altijd de creditcard bij je hebben als je aan het klussen bent. Heb je de Gyzs.nl credits in je account staan dan kunnen daar de aankopen mee worden gedaan. Je klikt bij het afrekenen aan dat je de credits wilt gebruiken en meteen is de bestellen afgerond. Dit is zeer handig en makkelijk. De credits die worden gekocht die kunnen voor ieder artikel worden gebruiken. Heb je een schroevendraaier in deze categorie zien staan dan kun je ook de credits gebruiken. Meteen zal je dan merken hoe makkelijk het is om deze te gebruiken.