Pijpsleutels bij GYZS.nl (21)

Om stevig en makkelijk boeten en moeren los te draaien kan er een pijpsleutel gebruikt worden. Zoals je ziet in deze categorie is het aanschaffen van een pijpsleutel helemaal niet duur. Daarbij leveren wij dan ook nog eens zeer voordelige merken zoals de sleutels van Gedore. Misschien ken je dit merk wel aangezien het een merk is wat bekend staat om de goede kwaliteit die er gefabriceerd wordt. Daarbij is Gedore ook een merk wat een goede garantie levert. Het komt bijna nooit voor maar als er toch onverhoopt iets mis mocht zijn met de sleutel dan weet je dat dit goed en snel opgelost zal worden. Neem dan ook eens rustig een kijkje en je zal zien dat de juiste pijpsleutel voor de klus vinden niet lastig is.

Bij meerdere modellen is er te zien dat er meerdere varianten te bestellen zijn. Dit houdt in dat deze pijpsleutels in meerdere maten te bestellen zijn. Klik je dit model aan dan zie je meteen alle maten staan. Bij deze maten staan dan ook direct de prijzen en de levertijden. Natuurlijk kun je bij de sleutel ook meteen alle specificaties van de sleutel zien. Je besteld dan een sleutel die het ook mogelijk maken om ook bouten en moeren die op lastige plekken zitten los te draaien. Doordat deze sleutels in meerdere maten te bestellen zijn is het altijd de mogelijk de sleutel voor de klus te vinden. Aangezien je bij Gyzs.nl winkelt weet je ook dat je voor een laag bedrag de sleutels aanschaft.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Pijpsleutels

Snel winkelen en direct de juiste pijpsleutel zien

We snappen dat het best lastig kan zijn om alle modellen aan te klikken. Dit kost tijd en als een klus klaar moet dan is daar haast bij. Het is dan ook mogelijk om aan de linkerzijde van het scherm enkele specificaties aan te klikken. Wanneer je daar aanklikt waar de pijpsleutel aan moet voldoen dan zie je alleen deze sleutels in beeld verschijnen. Dit maakt het mogelijk om vele malen sneller te winkelen. Het is niet alleen mogelijk om een filter in te stellen voor de specificaties van de pijpsleutel. Ook kan er een filter voor de prijs ingesteld worden. Klik je hier een bepaalde prijsklasse aan dan zie je alleen de pijpsleutels in die prijsklasse.

De categorie pijpsleutel is een subcategorie van 'Sleutels'. We raden je aan hier ook een kijkje te nemen. Wanneer je dit doet dan zie dat er nog veel meer sleutels te bestellen zijn. Dit zijn sleutels die zeer bruikbaar zijn in de gereedschapskist en die bij vele klussen van pas zullen komen. Zo zijn er onder andere momentsleutels en bahco's te bestellen. Zoals je van Gyzs.nl gewend bent zijn dit sleutels die snel geleverd worden en die zeer voordelig zijn. Heb je moeite om te bepalen welke sleutel het beste gebruikt kan worden voor een klus dan helpt onze klantenservice je graag. Uiteraard kun je deze bellen en e-mailen. Het is ook mogelijk om direct een chat te starten door op de button rechtsonder in het scherm te klikken.