Steeksleutelsets bij GYZS.nl (5)

Het zal je niet verbazen dat een steeksleutel set uit meerdere steeksleutels bestaat. Het zijn sets van goede merken die de meest gebruikte maten steeksleutels bevatten. Heb je nog weinig of helemaal geen steeksleutels dan kun je op deze manier snel en makkelijk een goede collectie aanschaffen. Dit kan dan ook nog eens zeer voordelig. Je ziet dat er vele verschillende soorten sets in ons assortiment te vinden zijn. Het zal dan waarschijnlijk ook niet lastig zijn om een keuze te maken. Wij bieden dan ook nog eens de sets van de gerenommeerde merken zoals Ironside aan. De merken die wij verkopen staan bekend om de lange levensduur. Mocht er iets mis zijn met de set dan is er ook een goede garantie waar je aanspraak op kunt maken. Uiteraard kun je de sets ook zeer voordelig bestellen.

Het verschil tussen de sets is niet alleen het merk. Het verschil zit ook in het aantal sleutels wat de set bevat. Daarnaast kan er verschil tussen de maten zitten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een set met zes steeksleutels te bestellen. Ook is het mogelijk om een set met twaalf steeksleutels te bestellen. Wil je weten welke sleutels er in de set zitten dan kun je een set aanklikken. Dan zie je meteen welke sleutels er geleverd worden. Ook zie je dan direct de levertijd. Zoals je van Gyzs.nl gewend bent leveren wij snel. In de meeste gevallen zal de set de volgende dag al bij je geleverd worden. Dit betekend dat je er al snel mee aan de slag kunt.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
 • Gedore 6-delige Steeksleutelset 6-6 6 t/m 17mm
  GY11604298
  Gedore 6-delige Steeksleutelset 6-6 6 t/m 17mm
  € 45,58 excl.
  € 55,15 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Ironside Steeksleutelset 8-delig 6-22mm
  GY11871010
  Ironside Steeksleutelset 8-delig 6-22mm
  € 29,19 excl.
  € 35,32 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Gedore 8-delige Steeksleutelset 6-8 6 t/m 22mm
  GY11604299
  Gedore 8-delige Steeksleutelset 6-8 6 t/m 22mm
  € 47,95 excl.
  € 58,02 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Ironside Steeksleutelset 10-delig 6-32mm
  GY11871012
  Ironside Steeksleutelset 10-delig 6-32mm
  € 36,59 excl.
  € 44,27 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Gedore 12-delige Steeksleutelset 6-120 6 t/m 32mm
  GY11604301
  Gedore 12-delige Steeksleutelset 6-120 6 t/m 32mm
  € 100,69 excl.
  € 121,83 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

32

Steeksleutelsets

De steeksleutel sets zijn door iedereen in Europa te bestellen

De steeksleutel sets die je in deze categorie ziet die zijn voordelig en snel te bestellen. Het bestellen dat kan niet alleen door de inwoners van Nederland worden gedaan. Dit is mogelijk voor iedereen in Europa. Wil je zeker zijn dat de bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt dan is het raadzaam voor vijf uur in de middag te plaatsen. In Nederland zal deze dan waarschijnlijk de volgende dag al geleverd worden. Ook in de rest van Europa leveren wij snel.

Ben je niet op zoek naar een set met steeksleutels maar naar een enkele bepaalde maat dan kun je deze uiteraard ook bij Gyzs.nl bestellen. Uiteraard kun je dit ook voordelig en makkelijk doen. In de categorie 'Steeksleutels' kun je alle modellen vinden. Ons overige assortiment is ook zeer de moeite waard. Wij bieden veel gereedschap en dit varieert van de steelsleutels tot aan schroevendraaiers en elektrisch gereedschap. Het loont dan ook zeker de moeite om de rest van ons assortiment te bekijken. Dan zal je zien dat er vele voordelige artikelen te bestellen zijn. Bestel je voor meer dan honderd euro dan kun je nog extra besparen. Dan hoef je namelijk geen verzendkosten te betalen. Heb je een steelsleutel set gevonden dan kun je verder door ons assortiment bladeren en andere leuke artikelen vinden die je meteen mee kunt bestellen.