Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Pijpsnijders bij GYZS.nl (17)

Het zal je niet verbazen dat je met een pijpsnijder pijpen en buizen kunt snijden. Dit gereedschap bestaat uit een C-vormige beugel die is voorzien aan het uiteinde van een draaibare stalen snijrol. Hiermee kun je snel de pijpen en buizen snijden en op de juiste maat maken. Wanneer je naar de prijzen van de pijpsnijders kijkt dan zie je dat het niet duur is om in je gereedschapskist te hebben liggen. Het regelmatig voor dat een pijp of een buis op maat gemaakt moet worden. Gebruik je daar dan een pijpsnijder voor dan weet je dat het niet alleen accuraat kunt snijden maar ook dat het snel en makkelijk gaat.

Je ziet in deze categorie niet alleen de pijpsnijders zelf. Ook kunnen er messen voor de snijders besteld worden. Mocht je twijfelen over welke pijpsnijder het beste is of weet je niet welke mesje je voor jouw model pijpsnijder moet bestellen dan helpen wij je graag. Als je contact opneemt met onze klantenservice dan zal je snel antwoord krijgen. Per chat gaat dit het meest eenvoudig. Door op de groene button rechtsonder in het scherm te klikken. Daar kun je dan direct de vraag stellen. Het fijne is dat je dan gewoon door kunt winkelen. Je zal onder het winkelen dan een melding krijgen als er een antwoord is. Naast de chat kun je ook via e-mail en de telefoon contact met ons opnemen.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Pijpsnijders

Let op de juiste snijdiameter bij de pijpsnijder

Waar je goed op dient te letten bij het bestellen van pijpsnijder dat is de snijdiameter. Deze is er in verschillende maten. Je kunt de maat uiteraard zien bij de specificaties als je een pijpsnijder aanklikt. Makkelijker is om te gaan filteren. Dit kan worden gedaan aan de linkerkant van het scherm. Daar zie je meteen de verschillende diameters staan. Klik je daar een bepaalde maat aan dan zullen alleen de pijpsnijders worden getoond die te bestellen zijn met die snijdiameter. Het is niet alleen mogelijk om het filteren te gebruiken als je een snijdiameter wilt kiezen. Het is ook mogelijk om op een merk te filteren. Daarnaast kan er ook nog op een prijsklasse worden gefilterd. Zo weet je dat je altijd een pijpsnijder binnen je budget te zien krijgt.

Naast de pijpsnijders zijn er nog veel meer interessante messen te bestellen. Ben je op zoek naar een goed en voordelig stanleymes dan kun je deze ook bij Gyzs.nl bestellen. Er is een groot assortiment in snijgereedschap en het loont ook de moeite om bij dit gereedschap een kijkje te nemen. Daarnaast nodigen wij je graag uit om ook ons overige assortiment te bekijken. De meeste producten zijn op voorraad. Bestel je voor half vijf in de middag dan zal de bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al worden geleverd. Bestellen kan dan niet alleen vanuit Nederland. Ook het plaatsen van een bestelling uit andere landen van Europa is mogelijk. Ook dan zal er een snelle levering plaatsvinden.