Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Elektronicatangen bij GYZS.nl (9)

Zoals de naam al aangeeft is de elektronicatang vooral geschikt voor de werkzaamheden bij electronica. Het klemmen, buigen en grijpen van verschillende metalen draden kan met deze tang worden gedaan. In ons assortiment vind je een groot aanbod van verschillende soorten elektronicatangen. Dit zijn ook tangen met diverse mondstukken. De tangen zijn voorzien van degelijke en ergonomische handgrepen zodat deze makkelijk gebruikt kunnen worden. De werkzaamheden met de draden die worden op deze wijze een stuk eenvoudiger. Neem je een kijkje in ons assortiment dan zal het je niet alleen opvallen dat er een groot aanbod is. Ook zal het je dan opvallen dat de prijzen laag zijn. Winkel je bij Gyzs.nl dan weet je dat je niet alleen een tang van een hoge kwaliteit koopt maar dat het ook voordelige tangen zijn die lang meegaan.

In ons assortiment zijn niet alleen de elektronicatangen te vinden. Hier kun je ook vele soorten andere tangen vinden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een combinatietang dan zijn deze ook voordelig en snel aan te schaffen. Ons aanbod is groot en dit geldt ook voor al het andere soort gereedschap. Ben je dus op zoek naar een nieuw (hand)gereedschap dan zal je bij Gyzs.nl altijd slagen. Wij bieden daarnaast ook een professionele klantenservice die je graag helpt. Heb je moeite om de juiste elektronicatang te vinden of om een ander soort gereedschap te vinden dan helpen wij je graag.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Elektronicatangen

Let op de lengte bij de elektronicatang

Waar je goed op dient te letten als je de elektronicatang besteld dat is de lengte. Er zijn verschillende lengtes te vinden en om makkelijk de tang met de juiste lengte te vinden kun je gaan filteren. Dit kan worden gedaan aan de linkerzijde van het scherm. Klik je daar een lengte aan dan worden alleen de elektronicatangen met deze lengte getoond. Naast de lengte zijn er ook nog andere criteria waarop gefilterd kan worden. Dit kan onder andere op het merk en ook op de prijs. Wil je dus een tang voor een bepaalde prijs aanschaffen dan kun je dit met een paar klikken regelen. Je filtert op de juiste eisen en vervolgens hoef je de tangen alleen nog maar af te rekenen.

Het afrekenen dat kan op verschillende manieren. Zo kun je bij Gyzs.nl onder andere met iDeal en de creditcard betalen. Wat ook erg handig is dat is het betalen met de credits. Deze credits kun je op ieder moment aanschaffen. Deze verlopen niet en blijven in je account staan. Heb je de juiste elektronicatang gevonden dan plaats je deze in je winkelwagen. Bij het afrekenen kies je dan voor de credits. Je zal dan zien dat de juiste hoeveelheid credits meteen worden afgeschreven en dat de bestelling meteen in behandeling wordt genomen. Makkelijker wordt het niet. Het aanschaffen van credits gaat makkelijk en snel en zal je veel voordelen opleveren.