Multimeters bij GYZS.nl (2)

De multimeter wordt ook wel de universeelmeter genoemd. Het is een apparaat waarmee de spanning, de weerstand en de stroomsterkte gemeten kan worden. Het is een handig hulpmiddel voor de elektricien maar ook voor de doe-het-zelver. Ben je aan het klussen en is er spanning of stroom bij betrokken dan is het gebruik van een multimeter aan te raden. Een multimeter kopen dat doe je bij Gyzs.nl. Er zijn verschillende soorten multimeters waaronder de digitale multimeter. Daarbij weet je dat je meters van een goede kwaliteit koopt. Ook schaf je deze meters voor een lage prijs aan. Neem dus eens een kijkje in het assortiment en zie welke multimeters er allemaal zijn.

In ons aanbod zijn onder andere de multimeters van Benning en Ironside te bestellen. Deze merken staan bekend om de goede kwaliteit. Ook zijn het merken die een goede garantie hebben. Is er iets mis met de meters dan weet je dat dit goed en snel opgelost zal worden. Wil je meer over een bepaalde multimeter te weten komen dan kun je deze aanklikken. Daar zie je dan alle specificaties staan. Al snel zal je dan zien of deze meter ook voor jouw klus geschikt is. Kijk goed naar deze specificaties want je wilt natuurlijk wel dat de meter die je aanschaft dat die voor jouw klus gebruikt kan worden. Bij Gyzs.nl kun je in ieder geval de juiste multimeter kopen.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
 • Benning Multimeter digitaal mm p3
  GY11620905
  Benning Multimeter digitaal mm p3
  € 47,12 excl.
  € 57,02 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Ironside Multimeter digitaal 600V 10A
  GY11882573
  Ironside Multimeter digitaal 600V 10A
  € 17,66 excl.
  € 21,37 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

32

Multimeters

Een multimeter geeft duidelijkheid

Maak je gebruik van een multimeter dan krijg je duidelijkheid over de spanning. Dit is belangrijk want je wilt dat het met de stroom in orde is. Het is ook belangrijk dat er een goede stroomsterkte is. De multimeters die kunnen snel worden geleverd. Kijk je bij de specificaties dan zie je daar ook direct de levertijd staan. Daar zal het je opvallen dat de meeste multimeters op voorraad zijn. Deze modellen die kunnen over het algemeen de volgende dag al geleverd worden. Belangrijk is het wel dat je deze dan voor half vijf in de middag besteld. Wanneer je dit doet dan zal de bestelling dezelfde dag nog worden verwerkt.

Het is ook goed om te weten dat je niet in Nederland hoeft te wonen om een bestelling bij Gyzs.nl te plaatsen. Ook als je in een ander Europees land woont dan kun je een bestelling plaatsen. Natuurlijk wordt er dan alles aan gedaan om de bestelling dan snel te leveren. Heb je een vraag over de multimeter of vind je het lastig om te bepalen welke multimeter het beste voor jouw klus is dan kun je contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat voor je klaar om je van een goed advies te voorzien. Dit kan dan een digitale multimeter zijn of een ander model. Blader maar eens door het assortiment. Je zal dan al snel de juiste meter gevonden hebben en meteen zien dat deze voor een lage prijs besteld kan worden.