Deursluiters (100)

Deursluiters zorgen er voor dat een deur na het openen rustig en zonder klap dicht gaat. Dit is handig om er voor te zorgen dat deuren niet klapperen, en dus ook niet open blijven staan. Ook wel bekend als deurveer, dit zorgt dus ervoor dat de deur uit zichzelf sluit. Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mocht u niet weten welke het beste past bij uw deur dan staan onze adviseurs u graag te woord. Indien u een deursluiter die op voorraad is voor 16.30 besteld dan verzenden wij het product dezelfde dag nog.

Hoe werkt een deursluiter?

Een deursluiter staat onder druk, door middel van een veer of op hydraulische kracht. Dit zorgt er voor dat de deur dat laatste duwtje krijgt dat het nodig heeft om te sluiten. Hierdoor blijft de deur niet open staan en gaat het niet tochten. Deursluiters zijn voor allerlei verschillende soorten deuren bestemd.

Verschillende soorten

Je hebt verschillende soorten varianten die op verschillende manieren werken. Zo heb je varianten in de vorm van een haak, veer en scharnieren.

Deursluiter haak

Een deursluiter in de vorm van een haak ziet er als volgt uit. Deze werkt door de deursluiter op de deur te bevestigen, en de haak boven de deur. Deze variant is bedoeld om verticaal op de deur te bevestigen. 

Deurveer

Een deurveer werkt door deze vast aan de deur te monteren. Zodra de deur geopend wordt staat er spanning op de veer. Wanneer de deur losgelaten wordt zal de spanning van de veer de deur weer terug naar de gesloten positie trekken. Deze zijn geschikt voor deuren die naar links en rechts openen. Deze hebben vaak ook een regelbare sluitsnelheid, waardoor u deze kunt afstemmen op uw deur. 

Deursluiter scharnier

Deze versie werkt door een scharnier op spanning te gebruiken, zodra de deur geopend wordt zal de veer uitgerekt worden. De scharnier druk dus de deur weer dicht. Zodra de deur losgelaten wordt zal de veer de deur weer dicht duwen. 

Poortsluiters

Deze variant is geschikt voor het buitenweer. Meestal heeft een poortsluiter ook een iets hogere sluitkracht, aangezien poorten soms lastiger sluiten. Dit zorgt er voor dat uw poort niet ongewild open blijft, en u geen ongewenste bezoeken krijgt. Daarnaast zijn deze ook geschikt voor montage achteraf op bestaande poorten of toegangshekken. 

Merken

Wij verkopen varianten van de merken Dictator, Activestop, Delma, Adjunct, Piccolo, Dulimex, Kramahan, Mauer en DX. Dit zijn A kwaliteit merken die al jaren bestaan en uitsluitend hoogwaardige A-kwaliteit producten leveren.

GYZS.nl probeert u op het gebied van deursluiters een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Mocht er toch een artikel ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of bestelling tegen een scherpe prijs.

U kunt ons bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026. Wij leveren in heel Nederland, uiteraard met professionele service en garantievoorwaarden.