Kruishengen (26)

Een kruisheng is een vereenvoudigde versie van een duimheng. Hier zit een scharnier aan de heng vast gemaakt, waardoor het 1 product is in plaats van twee losse onderdelen. Dit is dan ook makkelijker te bevestigen, aangezien dit in één keer gedaan kan worden.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toepassing

Een kruisheng is één vast onderdeel, wat direct aan een poort of hek vast gemaakt kan worden. Dit is dus eenvoudiger dan een duimheng. Tevens is een kruisheng van het zelfde materiaal gemaakt, en hoef je dus niet op het kleurverschil te letten. Het nadeel aan deze variant is dat het maar op één manier bevestigd kan worden, in tegenstelling tot een duim.

Ook van deze variant zijn verschillende vormen en kleuren, om zo je poort of hek op de mooiste manier te bevestigen. Dit omdat een heng veel doet met het uiterlijk van je poort of hek.

Ook zijn ze beschikbaar in verschillende lengtes, voor verschillende soort poorten of deuren. De lengtes variëren van 150 tot 600 mm.

 

Merken

Wij verkopen verschillende varianten van het merk GB. Dit is een A kwaliteit merk dat al jaren bestaat en uitsluitend hoogwaardige A-kwaliteit producten levert.

Mocht u niet weten welke het beste past in uw situatie past dan staan onze adviseurs u graag te woord. Indien u een kruisheng die op voorraad is voor 16.30 besteld dan verzenden wij het product dezelfde dag nog.


Mocht er toch een artikel ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of bestelling tegen een scherpe prijs.
U kunt ons bereiken via WhatsAppemail of telefonisch op 0224-212026. Wij leveren in heel Nederland, uiteraard met professionele service en garantievoorwaarden.