Codesloten

(15)

Als meerdere mensen toegang moeten hebben kan je wel bezig blijven met sleutels kopiëren. Met een codeslot los je dat in één klap op. Een investering in veiligheid, maar óók duurzaamheid. Bekijk de codesloten van Gyzs.nl hieronder.

Lees verder
Filter de resultaten 10.00+
Positie (laag naar hoog)
 • Positie (laag naar hoog)
 • Positie (hoog naar laag)
 • Product Naam (a-z)
 • Product Naam (z-a)
 • Prijs (laag naar hoog)
 • Prijs (hoog naar laag)
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Icon MaintenanceUw product nog niet gevonden? Chat met onze technische professionals of bel 0224 - 21 20 26
 1. Maasland flexess code/kaart beslag 72mm rs 1/4
  0258.00001 Maasland flexess code/kaart beslag 72mm rs 1/4
  Roestvaststaal kleur (basis) : Rvs
  per stuk 472,31 € 390,34
Filter de resultaten 10.00+
Positie (laag naar hoog)
 • Positie (laag naar hoog)
 • Positie (hoog naar laag)
 • Product Naam (a-z)
 • Product Naam (z-a)
 • Prijs (laag naar hoog)
 • Prijs (hoog naar laag)
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Icon MaintenanceUw product nog niet gevonden? Chat met onze technische professionals of bel 0224 - 21 20 26

Codeslot kopen

Codesloten zijn een speciaal type sloten, in de zin dat je ze niet opent en sluit met een traditionele sleutel, maar met een code. Dit geeft je een paar voordelen ten opzichte van ‘ouderwets’ hang- en sluitwerk. Bijvoorbeeld in logistiek opzicht: zo hoef je anderen alleen maar een code te geven in plaats van een sleutel. Scheelt dat even in heen en weer rijden en zeker weten of je de sleutel van bijvoorbeeld de loods wel hebt.

Een veilige oplossing

Daarnaast is het veilig. Door simpelweg de code van het slot aan te passen heb je precies in de hand wie het nog kan openen. Zo hou je het overzicht. Dat is anders wanneer je een vaag idee hebt van wie er allemaal rondloopt met de sleutel van jouw slot. Bovendien kan iemand de sleutel buiten jouw weten om de sleutel kopiëren. Al deze sores vermijd je direct met een stevig codeslot.

Vragen?

Heb je vragen over een van de codesloten die je hierboven ziet of wil je graag persoonlijk advies? Onze helpdesk is bereikbaar voor al je vragen over onze producten. Bel of mail ze, of stuur ze een bericht via WhatsApp.

[Bel 0224-21202] [Klantenservice@gyzs.nl]

 • Duurzame en veilige oplossingen voor meerdere gebruikers van één slot
 • Ook codeslot voor buitendeur op voorraad
 • Zowel elektrische als mechanische codesloten beschikbaar


Onze soorten codesloten

In onze webshop vind je verschillende typen codesloten. Het is namelijk maar net naar welk codeslot voor jouw situatie de beste oplossing is. In ons brede aanbod vind je producten van topmerken, zoals Assa Abloy, Dulimex en Maasland. Hieronder geven we wat meer uitleg over een paar varianten van het codeslot.

Codeslot mechanisch

Je hebt mechanische codesloten als hoofdslot en bijzetslot. Als je hem als hoofdslot neemt, vervang je de hele deurkruk. Je bedient de klink dan via het codeslot, die ontgrendelt wanneer je de juiste code intoetst. Het voordeel van een mechanisch codeslot is dat je zo alleen mensen met de code, dus met jouw toestemming, kan toelaten in jouw ruimte of pand. Bovendien heb je geen batterijen of stroom nodig voor een mechanisch codeslot. In de meeste gevallen kan je de deur via de binnenkant met de normale klink gewoon openen, maar als het nodig is kan je de deur ook aan beide kanten voorzien van een mechanisch codeslot.


Codeslot buitendeur

Codesloten zie je vaak op de buitendeur van bedrijfspanden, opslaglocaties of de laad- en losplaats van horecabedrijven. Door een buitendeur te voorzien van een codeslot bespaar je op kopieën maken van sleutels en hou je controle over wie er binnenkomt. Ideaal voor wanneer je meerdere gebruikers hebt van je buitendeur.


Bekijk de rest van ons assortiment

Wist je dat Gyzs.nl nog veel meer verkoopt dan enkel codesloten? We hebben een constant groeiend assortiment waarmee we onze klanten een zo compleet mogelijk aanbod geven. In onze webshop vind je alles voor de (af)bouw, maar ook voor onderhoud en tuingereedschap zit je hier goed. Om je een indruk te geven van ons uitgebreide assortiment, hebben we hieronder een willekeurig overzicht gemaakt van een aantal van onze categorieën.Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over een van de codesloten die we hierboven aanbieden of wil je graag een persoonlijk advies? Onze helpdesk kraakt graag de hersenen om jouw het beste advies te geven. Je bereikt ze via WhatsApp, telefoon en e-mail.

[Bel 0224-21202] [Klantenservice@gyzs.nl]

 

Onze professionals staan voor u klaar

Elke werkdag van 8:30 tot 17:00!

Bel 0224 - 212 026,WhatsApp of mail

 1. Prijs  0,00 -  1.000,00
 2. kunststof  0,00 -  1.000,00