Deurkettingen (25)

Deurkettingen zijn bedoeld om de deur niet verder dan een bepaald punt open te krijgen. Zo heb je stormkettingen, die zorgen dat de deur niet compleet open waait. Maar ook deurkettingen, die er voor zorgen dat de deur slechts op een klein kiertje kan, om bijvoorbeeld indringers buiten te houden. Deze kunnen ook gebruikt worden voor een beetje extra veiligheid, zodat je ’s avonds de deur zonder risico te lopen kunt openen. Op deze manier kan je toch praten met degene die voor de deur staat.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toepassing

Voordat u van plan bent een van de varianten te kopen, moet u eerst kijken wat de toepassing van de ketting is. Zo kan dit een stormketting zijn, die vast aan de deur gemonteerd wordt. Maar ook kan het een normale deurketting zijn, die vast en los gemaakt kan worden.

Stormketting

Een stormketting wordt door middel van 2 haken aan de deur en aan de deurpost vast gemaakt. Als de deur dan open waait word deze opgevangen door de veer die aan de ketting verbonden zit. Dit zorgt er voor dat de deur niet te ver open kan waaien.

Deurketting

Deze variant wordt ook aan de deur en deurpost vastgemaakt, maar deze ketting is een stuk korter. Tevens zit deze ketting ook niet vast gemonteerd aan de deur. Wanneer nodig kan deze dus los gemaakt worden, om zo de deur toch te openen. Dit wordt ook wel een veiligheidsketting genoemd, dit omdat de ketting er voor zorgt dat zelfs al de deur open is, niemand ongewild binnen kan komen.

 

Merken

Wij verkopen varianten van de merken Abus en Dulimex. Dit zijn A kwaliteit merken die al jaren bestaan en uitsluitend hoogwaardige A-kwaliteit producten leveren.


Mocht u niet weten welke het beste past in uw situatie past dan staan onze adviseurs u graag te woord. Indien u een deurketting die op voorraad is voor 16.30 besteld dan verzenden wij het product dezelfde dag nog.


Mocht er toch een artikel ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of bestelling tegen een scherpe prijs.
U kunt ons bereiken via WhatsAppemail of telefonisch op 0224-212026. Wij leveren in heel Nederland, uiteraard met professionele service en garantievoorwaarden.