Deuropeners (45)

Met een elektrische deuropener kunt u gemakkelijk de deur van een afstand of met een speciale pas of sleutel openen. De meeste deuropeners kunnen eenvoudig in een bestaand mechanisch deurslot gemonteerd worden. Met een elektrische deuropener hoeft u niet meer een sleutel bij u te dragen, en kunnen vele personen de deur openen.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toepassing

Een opener kan geïnstalleerd worden in een aanwezig mechanisch deurslot. Dit kan in combinatie met een intercom of bijvoorbeeld pincode. U kunt er ook voor kiezen om een elektrische sluitplaat te monteren. De openers zijn zowel beschikbaar in dag, als dag- en nachtslot. Ook bieden wij vluchtdeuropeners.

Verder kunt u ook bij ons terecht voor de accessoires die hierbij horen. Zo bieden wij aansluitkabels, kabelovergangen, voedingen en sluitplaten. Verder bieden wij ook verschillende varianten op arbeidsstroom of ruststroom.

 

Merken

Wij bieden varianten van Assa abloy, Hmb bouwmans, Maasland en Nemef. Dit zijn A kwaliteit merken die al jaren bestaan en uitsluitend hoogwaardige A-kwaliteit producten leveren.


Mocht u niet weten welke het beste past in uw situatie past dan staan onze adviseurs u graag te woord. Indien u een elektrische deuropener die op voorraad is voor 16.30 besteld dan verzenden wij het product dezelfde dag nog.


Mocht er toch een artikel ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of bestelling tegen een scherpe prijs.
U kunt ons bereiken via WhatsAppemail of telefonisch op 0224-212026. Wij leveren in heel Nederland, uiteraard met professionele service en garantievoorwaarden.