ODB-25 smaldeurslot - cilinderslot dag en nacht - doornmaat 25mm - pc85 - omkeerbaar - RAL 9005

per stuk 39,78 € 32,88
Gratis verzending vanaf € 100,00 incl. btw
60 dagen retourrecht
Zakelijk op rekening mogelijk
Kopersbescherming via Trusted Shops
Veilig betalen
Product informatie Heldere informatie

Productomschrijving

Smaldeursloten hebben een hoge en ondiepe slotkast, dit zorgt ervoor dat er een minimale ruimte benodigd is in de deur. Denk aan deuren met smalle stijlen zoals bijvoorbeeld taatsdeuren.

Dit cilinderslot uit de ODB-25 serie heeft een dag -en nachtschoot. Dit betekent dat je de deur overdag makkelijk kunt openen en sluiten zonder dat je deze op slot hoeft te doen. Dankzij de nachtschoot kun je de deur ’s nachts op slot draaien met een cilinder.


De voorplaat van het slot heeft een zwarte afwerking in RAL-kleur 9005. Deze zwarte finish kan perfect geïntegreerd worden in donkere interieurstijlen, of als contrast effect bij lichtere stijlvormingen.

Belangrijk: De bijbehorende sluitplaat is een optioneel artikel, deze kunt u los mee bestellen:

GY19000273 - ODB sluitplaat - D&N - zwart - t.b.v. ODB-25 smaldeursloten


Algemene kenmerken

Voor uw gemak hebben wij alle specificaties van dit smaldeurslot nog even netjes op een rijtje gezet:

  • Type: cilinderslot dag -en nacht
  • Doornmaat: 25 mm
  • PC-maat: 85 mm
  • Draairichting: omkeerbaar (links en rechts)
  • Voorplaat: rechte hoeken
  • Kleur: zwart - RAL 9005
  • Merk: ODB
  • EAN: 7448124410474


Merkinformatie

Dit smaldeurslot is van het merk ODB. De hang -en sluitwerk oplossingen van ODB zijn relatief nieuw maar krijgen razendsnel populariteit onder de staalbedrijven. Inmiddels staat het merk bekend als een sterke speler in taatsscharnieren, deurdrangers en smaldeursloten. Flexibiliteit en specialisme zijn reden voor ons jarenlange aanbod van dit merk, waaronder de ODB smaldeursloten.



Onderhoud

Slijtage en verminderde werking zijn resultaat van droogte in het mechanisme van het slot. Om de langdurige werking van het slot te waarborgen raden wij aan het slot eens in de twee tot drie jaar in te smeren. Dit doet u als volgt:


- Spuit een smeermiddel (Bijv. WD-40) via de dagschoot (deze duw je in) in de slotkast en draai het slot een paar keer open en dicht.


- Draai het slot dicht en spuit wat smeermiddel in de slotkast (indien mogelijk) en op de uitgedraaide schoten. Draai het slot daarna een paar keer open en dicht.


- Is er droogte of aanslag op de dagschoot en/of het contactpunt met de sluitplaat? Dan is de kans groot dat je de deur hard moet dichttrekken of -duwen om deze in het slot te laten vallen. Een klein beetje vet op de dagschoot kan dit probleem vaak verhelpen.



Zakelijke afname

Wilt u een zakelijke afname doen van ODB smaldeursloten? Voor al uw project- en voorraadbestellingen kunnen wij u snel voorzien van offertes op maat met het juiste aanbod. Ervaring en kennis op de binnendienst zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt met uw klus of calculatie. U kunt ons altijd bellen via 0224-212026 of mailen via service@gyzs.nl, dan bespreken we graag hoe we samen verder kunnen bouwen.

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer 0490.00005
Merk ODB
Ook al zitten er meerdere aantallen in een verpakking. Soms kiezen wij ervoor om het toch per stuk te verkopen. Hier kunt u lezen of u dit artikel per volle verpakking of per stuk kunt kopen.
Afname per
1 stuk
EAN 7448124410474
Doornmaat (mm) 25
Draairichting Din Links en Rechts
Kleur Zwart
kleur (basis) Zwart
Model (voorplaat) Rechte Hoeken
Steekmaat PC 85
Klanten reviews Oordeel Zelf
4.0 4,0 (1)
4
Deze beoordeling bevat geen commentaar. Beoordeeld op: 28 mei 2023
Reviews 1-5 van 1
Onze professionals staan voor u klaar

Elke werkdag van 8:30 tot 17:00!

Bel 0224 - 212 026,WhatsApp of mail